אני חדשה

ברוכה הבאה../images/Emo163.gif

אני רותם.. את מוזמנת לקרוא לי גם גוזי או גוזי בת (ככה כולם קוראים לי) ומקווה שתהני בפורום... את מוזמנת להציג את עצמך כמו בת כמה את? מאיפה? וכל מה שבא לך לספר כי לי לא בא רעיונות בראש... קיצר תהני בפורום

בואר

New member
שאלום!!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

ברוכה הבאה!!!!!!! אני מעין(עם י' אחת!!!) בת 13 מרמה"ש... מי את? את מוזמן לקרוא את הנאום הרשמי של קבלת אורחים שחנוש(חנוש חולה עליך!!!!!!) המנהל כותב לכולם[אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף לפורום בלה בלה בלה לעייןבלה בלה בלה לאמץ אייקון בלה בלה בלה קישורים בלה בלה מאמרים בלה בלה בלה קטגוריית מוניקה סקס בלה בלה בלה בלה בלה בלה. אוהב, חן (אני לא אמורה להגיד את השם משפחה כי זה אאוטינג)-אי מייל:בלה בלה בלה איי סי קיו(אנחנו-אני וסמיון בעיקר-לא אוהבים את כל האיציק אייסי וכו'...):בלה בלה בלה] חנוש אל תעלב... אני פשוט על מזגן(בשבילי זה כמו סמים או משו)
מצד שני-אני תמיד משוגעת...
U חנוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tinkerblack

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo23.gif

היי אני שיר בת 14 מת"א צריכה לדעת עוד משהו?

ברוכה הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

נקווה לראות אותך כאן ה-ר-ב-ה

בבקשה... ../images/Emo168.gif

אז ככה: אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו לפורום, ועוד יותר מקווה אבל, שתשארי איתנו כאן ותרשמי ה-ר-ב-ה. אז..., את מוזמנת לעיין לך במאמרים, בגלריות, בסקרים וכו'... נשמח מאוד אם תגיבי עליהם כאן בפורום! תהני!!
חן הוכמן אייסיקיו - 154979156 אימייל - [email protected]

jamesT

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבא ../images/Emo94.gif

אני דניאל ואני בן 14 אייסיקיו - 137009295

עברו רק 24 שעות מיסטר ג'י.

היא עוד תשוב
. ברוכה הבאה,אני מימבל. ופו הדב אכן שולט. אבל רק הספר,ורק ההוא של א.א מילן. בלה
.

אמרתי את זה כי... ../images/Emo168.gif

כבר יש לנו ניסיון בזה...., האחרים יצדיקו אותי.., אני מאוד מקווה שהיא תחזור...
כי ברוק המקרים האנשים לא חזרו....

דוגרי חן צודק../images/Emo163.gif

במקרה יש לי חברה (אהמ רוני אהמ) שפעם אחת כתבה כאן הודעה... ומאז היא רק נכנסת כדי לראות מה כותבים אנשים (נכון רוני?,ואני די רוצה שתעני לי)... בקיצור אני יוצאת לראות לי דתושמנים (יש נדיר) מתה עליהם חחחחחחח בעיר שלי יש בכמויות (מקווה שיהיה כיף)כי זה בטח יהיה משעמם לאללה...
זה מה שקורה שאין כסף (חחח אני עניה)

jamesT

New member
../images/Emo94.gifזה עדיף../images/Emo67.gif

לא שיש לי משהו אישית אליה אבל נגיד תיקח את פורום נירוונה היה פורום אחלה אבל מליון אנשים הצטרפו והוא נהרס והתקלקל ובגלל זה עזבתי אותו אז עדיף שלו יציפו אותנו ושנשאר הפורום הכי טוב בתפוז!

למעלה