אני חדשה

WhiteLily

New member
אני חדשה

אני אומנם רק לפני צבא אבל אני רציתי לדעת אם כדי ללמוד מדעי המחשב באונברסיטה??? האם יש דרישות קבלה הגבוהות?? ואם בכלל כיף לעסוק בזה או אולי אתם ממליצים על מקצוע אחר שהוא מעניין?? תודה, מורן

Javelin

New member
מהי אוניברסיטה ?

אוניברסיטה נועדה בראש וראשונה (כמה מפתיע) להכשיר את הדור הבא של מדעני ישראל במקרה שלנו מדעני המחשב של ארצנו הקטנטונת.האונ' לא תלמד אותך תכנות (היא כן, אבל זה רק side effect), היא לא אמורה ללמד אותך טכנולגיות מבית היצור של microsoft וכדומה. היא תלמד אותך דברים מאוד תאורטים ויסודות מוצקים שיאפשרו לך ללמוד את כל הטכנולגיות של חברות מקצועיות בזמנך הפנוי. היום היות והמצב בשוק חרבנה, אז המעסיקים יכולים להעלות דרישות ובכך לנפות עוד את המוני המבוטלים, הם עושים זאת עם דרישה לתואר ראשון ומעבר לכך. תואר ראשון הופך לאט לאט לתנאי הכרחי (אך לא מספיק בדיחה קטנה למתמטיקאים שבינינו :) מה שחשוב באמת הוא ניסיון. וזה לא קל להשיג אלא אם כן כבר יש לך ניסיון. פרדוקס בהתהוותו. אם את לפני צבא ויש לך אופציה לעתודה (בנושא המחשבים) הייתי ממליץ לך בחום כי בצבא יש ניסיון ושם. מה שכן לפני שאת נרשמת לעתודה ולאוניברסיטה בכלל שימי לב, האם הנושא מעניין אותך בכלל. ישבו אותי אנשים שלפני ואחרי התואר לא היה להם אף מושג במחשבים הם היגיעו רק כי שמעו שיש כסף בהיטק. חשבי טוב, תואר איננו דבר של מה בכך זה לא תיכון. בהצלחה

WhiteLily

New member
תודה

אני חושבת שמחשבים מעניין אותי אבל לזה יש לי זמן עתודה לא כל כך רלוונטי לי כי אני מתחילה טירונות ביום רביעי כך שקצת מאוחר מידי. בכל מקרה רק רציתי לדעת איזה דרישות קבלה יש לתואר ראשון במדעי המחשב?

WhiteLily

New member
תןדה :)

אני דווקא חשבתי להתחיל בזמן הצבא לקחת קורסים של האונברסיטה הפתוחה

geni1

New member
קודם תתחילי את השירות

תראי אם את משרתת בבסיס קרוב לבית ושיש לך מספיק זמן ללמוד ואז תתחילי לאט לאט. בהצלחה!!!

למעלה