אני חדשה:)

Pukolulo

New member
אני חדשה:)

שלום לכולם :) מיי ניים איז פלג..אני בת 14 רוכבת שנתיים ווסטרן.... וחולה על סוסים וסוסות!

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

ספרי קצת על עצמך....
איפה את רוכבת, כמה זמן, וכו'....P: בכל אופן, אני יערה ואני גם רוכבת ווסטרן ויש לי סוסה שקוראים לה רמה... [URL='target=_blank']תהני בפורום[/URL]...

Shai Felton

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

אני שי, אני בת 15.9 ורוכבת אינגליש במשמר העמק... תהני פה....

Pukolulo

New member
תודה:)

איזו קבלת פנים נחמדת! ולספר על עצמי קצת? יש בשאלון הארוך הזה....מיליתי אותו כרגע..:) לאב לאב לאב.. תגידי יערה נראה לי דיברת איתי באיסיק...רצית לקנות איזה שהם דיסקים? אה ולמי שרוצה...אני מוכרת דיסקים..למה? כי יש מחנה סוסים שעולה 1000 שקל ואני צריכה לחסוך...עד סוכות....:)

שלומלום לך...! ../images/Emo24.gif ../images/Emo110.gif

היי אני רעות אני בת 14 וחצי ורוכבת אינגליש (בעיקר דרסאג' אבל לפעמים גם קפיצות) בחוות סוסי נועם בנצר סירני כבר בערך 8 שנים..!

Pukolulo

New member
../images/Emo9.gif

שמונה שנים?!? איזה טוב!!!!! ררר גמני רוצההה עוד 6 שנים.ץץ

horse girl1

New member
שלום../images/Emo140.gif

אני שי בת 12 רוכבת 4 שנים אינגלש בחוות הפארק קצת קפיצות וקצת דרסז' רוצה לדבר באיי סי קיו? אם כן המ'ס שלי הוא:258858344

צדק8

New member
ברוכה הבאה !../images/Emo24.gif

אני שחר בת 15 (וואי מוזררררר להגיד את זה). אני רוכבת גם ווסטרן וגם אינגליש
תהני מפורום ותכתבי המוןןןןןןןןןןןןןן
(אבל אל תשרשרי לא נכון, אחרת שי תסקול אותך
סתאםםם...
)

mkuzi

New member
מה נשמע??????

היי אני עידו בלינקוב בן 14 וקצת, רוכב ווסטרן כבר 4 וחצי שנים בחוה של דנה בכפר חיטים. תהני בפורום!!!!!!

ברוכה הבאה פלג../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה, אני הנני אנוכי. משמע- אני פיצי בת 12 מירושלים, רוכבת זה שנתיים וחצי בערך, חולת סוסים גם כן (יש כאן מישהו שהוא לא?).
מקווה שתהני בשהותך בפורום.

וולקאם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכה הבאה לפורמינו הקט! מה שלומך!? אני סתיו! אני בת 15 עוד פחות מחודש.... יש לי סוסה שקוראים לה מיסי ------>-->--> אני רוכבת שנתיים (פלוס מינוס!) אינגליש! רכיבה זה החיים שלי ויותר והסוסה הזאתי היא אהבתי חיי וזה לא צחוק מה עוד?..... אני ממש מקווה שתשתלבי ואם את צריכה משהו את מוזמנת לכתוב לי מסרים או אי סי קיו 200469273 :)

RMXXX

New member
המקצה נראה לי 70 אבל היא קפצה שם

לפחות 110... וסתיו את עוד אומרת שהיא לא מוכנה, יותר מדי מוכנה תראי היא מראה לך את זה...

למעלה