אני חדשה!

talkk

New member
אני חדשה!

היי! אני חדשה בפורום, אני רוכבת 4 שנים, ומתחילה עכשיו שנה 5.. רכבתי שנתיים ווסטרן ושנתיים אינגליש. אני עוד חודשיים מתחרה בתחרות לפני הכלל ארצית... אמממממ, אני עד עכשיו קפצתי לגובה של מטר ועשרים, יש לי שיעור פעמיים בשבוע. אני קופצת מסלולים של 6 מכשולים בד"כ, והיום היה לי שיעור! בפעמים הבאות שאני אכתוב, אני בטח אציין שמות מסויימים כמו: גל - המדריך שלי. ישי - המנהל של החווה. קפוצ'ינו - הסוס שעליו אני בד"כ רוכבת. צ'אקרה ואפאצ'י - הסוסים שעליהם אני ארכב כדי להתאמן לתחרות. הם הסוסים הכי קשים בחווה. black angel,בלוז,רעם וג'קסון - שאר הסוסים שאני לפעמים רוכבת עליהם. אממ, אתם נראים לי ממש נחמדים. והייתי רוצה לספר לכם על השיעור שהיה לי היום: היום גל לא הגיע כי נולד לו תינוק, אז ישי החליט לקבוע אם אני אוכל להתחרות. אז הוא נתן לי את אפאצ'י, שזה הסוס הכי קשה, וזאת פעם ראשונה שאני רוכבת עליו. הסוס פשוט לא רצה לעבור לקאנטר, ואני בכל הכוח העברתי אותו בסוף, קפצתי איתו שני מכשולים, וישי הזה לא היה מרוצה, אז הוא נתן לי את קפוצ'ינו, הסוס היותר קבוע שלי, ואיתו קפצתי מ-ע-ו-ל-ה הוא היה פשוט נהדר (לא כמו בפעמים אחרות, שאולי אני אכתוב עליהן מתישהו) והוא עשה לי קפיצות מושלמות, ואז ישי אמר לי שאני אהיה בתחרות! יש לי כמה שאלות אליכם: - כמה פעמים בשבוע אתם רוכבים? - כמה זמן אורך השיעור שלכם? - בכמה תחרויות השתתפתם? אממ, זהו! טל

שלום טל../images/Emo75.gif

אני צאלה ואני בת 12 וחצי. מקווה שתהני לך בפורום. ואני רוכבת 3 וחצי שנים ווסטרן. השיעור שלי הוא כל יום שלישי זה היה שנה שעברה השנה אני לא יודעת מתי. והשיעור שלי הוא בן 45 דקות. והתחרתי ב3 תחרויות שתיי ארציות ואחת פנימית.

mkuzi

New member
שלום!!! ../images/Emo150.gif

שלום! קוראים לי עידו בלינקוב אני בן 14 ורוכב ווסטרן ב"חוה של דנה" ליד טבריה. קשה היה להבין שקוראים לך טל-זה פשוט כתוב בסוף ההודעה ולא בתחילתה... איפה את רוכבת? כלומר מה השם של החוה בה את רוכבת?? תמסרי מזל טוב לגל המדריך על הולדת התינוק-זו בטח סיבה למסיבה... את תביני בהמשך שלכל סוג של הודעה יש "פינה" מיוחדת לדוגמא: אם את רוצה לכתוב מה עשית בשעור הרכיבה האחרון שלך אז רק בשירשור "מה עשיתי בשעור הרכיבה?" וסתם לשוחח על כל דבר שעולה בראש כותבים בהודעות ה"אוף טופיק" שהם ההודעות של "תפוז אנשים". ולשאלות שלך: אני רוכב פעמיים בשבוע בינתיים והשיעור שלי נמשך עד שאני מתעייף או עד שצריכים את הסוס שעליו אני רוכב. השתתפתי בכ4-6 תחרויות עד עכשיו-אני לא זוכר בדיוק. לי ניראה שלקחתי את כל הדברים החשובים שבדרך כלל המנהלות כותבות
אם כתבתי משהו שלא ניראה לך הגיוני תסלחי לי-זו השעה המטורפת בה אני כותב ומסיים ברגע זה הודעה זו!!!

שלום!

אני אלינור אני רוכבת 6 וחצי שנים ווסטרן ועכשיו כבר 3 חודשים אני באינגליש.. אני רוכבת באודים.. איפה את רוכבת דרך אגב?.. אני רוכבת פעמיים בשבוע פרטי-חצי קבוצה-שלושתרבע שעה לא התתפתי בתחריות אינגליש ובווסטרן השתתפתי מעט...

talkk

New member
תודה על קבלת הפנים! ותשובות.

אני רוכבת בחוות המגדל בראש העין. יש לי פעמיים בשבוע שיעור פרטי בן 30 דקות. רק היום היה לי שיעור של 50 דקות, כי ישי בחן אותי לקראת התחרות... אני רוכבת בימים רביעי ושישי. טל

היא יצאה חרא כי

היא אמורה ליהיות קטנה יותר וזכרו טוב טוב
ת'וארה מלך הבראמבי

שלום טל!!!!../images/Emo13.gif

שיעור כיפי היה לך!!!! -אני רוכבת פעם בשבוע
אבל אני יכולה לבוא לחוה מתי שבא לי ולעזור למורה ולקבל שיעורים חינם!!!
-השיעור שלי נמשך שעה-בקבוצה 45 דקות-יחיד. -בגלל שאני קטנה, ואני גם לא לומדת קפיצות,לא הייתי בשום תחרות..
על עצמי: קוראים לי נעם, אני בת 9 וחצי, רוכבת בבית נחמיה ב"פארק הסוסים", אני רוכבת בערך שנה, אני חולה על כסטרו....הוא ח-ת-י-ך...ואומרים לי שהוא טוב...אני אנסה לרכב עליו... וזכרו טוב טוב
ת'אורה מלך הבראמבים

talkk

New member
וואי! את צוחקת עליי!

אני רכבתי בפארק הסוסים בבית נחמיה... לומדים שם ווסטרן, לא? רותי עדיין נמצאת שם? אני הייתי התלמידה היחידה שהיא לימדה אינגליש.. וואי.. טל

אני לא!

ברור שרותי עדיין מלמדת שם!! אני אשאל אותה עם היא מכירה אותך...מה השם משפחה שלך? ואי!!!!!אני לא מאמינה!!! וזכרו טוב טוב
ת'אורה מלך הבראמבי

Vintage Queen

New member
את רוכבת בחוות המגדל במקרה?

חוץ מזה.... ברוכה הבאה! אני סתיו.... אני בת 15 (עוד יומיים!) אני רוכבת אינגליש רצוף כבר שנתיים וחצי+- וכרגע אני והסוסה שלי (---->) נמצאות באורוות הקיסר שבבית חנניה.... אני מקווה שתישתלבי ושתהני מהפורום......

Vintage Queen

New member
פפפ כנסי.....

לא ראיתי שכתבת שאת רוכבת שם רק שתדעי שבמכירה שלכם היינו צריכים לקנות את צ'אקרה היפיוף הזה (אני ועמיתי איתאהבנו ביופי שלו!) אבל התחרטתם בדקה ה 90 ורק שתדעי שגרייסי אצלינו.... הנה היא, (היא האמצעית או הכי שמאלית!)ושני החברים הכי טובים שלה!

talkk

New member
יואו!!!!!!

יש לכם אותה? וואוו, כיף לכם! אני רכבתי עליה רק פעם אחת! סוסה מדהימה! אני יודעת שבאמת רצינו למכור אותו! זה היה כי ממש מעט ילדים רכבו עליו, כי הוא לא הסוס הכי קל בעולם... ועכשיו אני ארכב עליו! איזה עולם קטן! טל

Vintage Queen

New member
היא מותק!

אני קופצת איתה לפעמים איקסים והיא עובדת עם ילדים פיצקיים קוראים לה עכשיו קליאו היא מושלמתתתתת פפפפ וצ'אקרה הזה מהמם!!! כמה רצינו אותו כשאמרנו שאנחנו מעונינים הוא אמר לנו שהם בסוף לא רוצים למכור אותו (אני ועמית כמעט בכינו כי הוא הפיינט הכי יפה שראיתי בנתיים!) ממש איתאהבנו בו

טוי בוי

New member
הי אני אלה

אני רוכבת 6 שנים אינגליש בג'וקי קלאב. המנהלים של החווה הם עדי ופרנקי. הסוסים שאני רוכבת עליהם הם טוי בוי וקלייד. קפצתי עד הים 100 עם קלייד. יש לי שיעור פעם בשבוע עוד מעט פעמיים. אני רוכבת בעיקר דרסאג'. עם רנה. ועם יצא אז קפיצות עם נועה! אני התחרתי ב-4 תחרויות פנימיות. 3 קפיצות ואחת דרסאג'. זכיתי בקפיצות ראשון ושלישי. בדרסאג' ראשון. ובתחרות אחת נפסלתי בג'אמפ אוף עם טוי בוי. יש לי כלב שני חתולים ושני תוכים. ואני בכיתה ח' בת 13.

../images/Emo55.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני יערה ואני רוכבת ווסטרן בהיפודרום השיעור שלי שעה בערך (פעמיים בשבוע) ולא התחרתי עדיין... תהני בפורום! :)

HORSE GIRL2

New member
../images/Emo94.gifברוכה הבאה!

אני מתן, בת 15 מחולון. אני רוכבת קצת יותר משנה בינתיים בבית חנן, ומעוד שבועיים בנצר סירני. יש לי שיעור פעם בשבוע, 30 דקות פרטי. עוד לא השתתפתי בתחרויות, אבל עכשיו אולי בחווה החדשה כן יצאו כי אצלנו לא יצאו לתחרויות....... אם בא לך נדבר באייסיקיו

למעלה