אני חדשה

MrJTsGirl

New member
אני חדשה

היי, אני בת 16 ואני מעריצה של אן סינק כבר 4 שנים... דוגרי אין לי מושג למה הצטרפתי לפורום הזה כי אתם נורא מצחיקות כל אחת חושבת שהיא תתחתן עם ג'סטין וכאלה ואתם לא יודעים עליו כמעט כלום, התחלתם לאהוב אותו רק מאז שהוא התפרסם לבד וזה די עצוב כי עם אן סינק הוא עדיף לדעתי (למרות שהדיסק שלו הוא ממש מעולה) קיצר, אני אבקר מידי פעם... ואני ממליצה לכולכם על המסג' בורד של אן סינק סטודיו: www.nsyncstudio.com/mb מקום שבו תוכלו להבין עד כמה אתם לא יודעות כלום על ג'סטין ואן סינק לאב יו אול :)

justin love

New member
אווקיי ככה:כנסי!

קודם כל ברוכה הבאה.... דבר שני אני גם בת 16 עוד מעט...ואני מעריצה של אנסינק כבר מהדיסק השני שלהם.. חולה עליהם בדם... אנחנו יודעות (אני בכל מקרה) יודעת עליו יותר ממה שאת חושבת תשאלי שאלה עליו אני ידע את התשובה... דבר שלישי אני גם כן חושבת שהם צריכים לחזור להיות להקה כי לא יודעת יש להם מן קול כל כך מדהים כזה ביחד.... אבל מצד שני אני חושבת שג'סטין כשהוא יצא בקריירת סולו זה היה ממש טוב בשבילו כאילו הוא רצה להראות את החומר שלו ורק שלו משהו שהוא לא יכל לעשות באנסינק... אנחנו חולות גם על ג'סטין וגם על אנסינק בפורום הזה... דבר רביעי...זה שאנחנו חושבות שנתחתן איתו או משהו זה לא רציני כאילו הלוואי אבל אנחנו סתם צוחקות והכל...אנחנו יודעות שזה לא יקרה.. זהוו ושוב ברוכה הבאה..

MrJTsGirl

New member
היי שוב

או קיי היי שוב לכולם! סתם כי משעמם לי נורא, רציתי לשאול ממצב עם כולם :) הכנתי לא מזמן אנימציה (די גרועה.. חחח אחת הראשונות שלי) אז אני מקווה שהיא תעבוד תהנו ותגידו לי מה אתם חושבות :)

justin love

New member
איזה יפפפפפההה אהבתי...

תוסיפי לגלריה שם פשוט פצצה תכיני עודד...

MrJTsGirl

New member
יש לי עוד דברים שהכנתי

אני עובדת הרבה עם פוטושופ וכאלה אז הכנתי המון וולפייפרים ושטויות כלאה שלו... אני אחפש איפה שמרתי הכל ואשים חלק מהם פה :) אתם מוזמנות להשתמש בכל הוולפייפרים שאני מכינה :) זה ששמתי עכשיו הכנתי נורא מזמן לחברה שלי, זה עם המילים של "Let's take a ride" שזה אחד השירים שלו שאני הכי אוהבת

moran14h

New member
קודם כל ברוכה הבאה!

דבר שני-מאיפה הגעת שאנחנו מעריצות אותו רק מתחילת הקירית סולו שלו? אני בת 14 ואני התחלתי לאוהב אותו מאנסינק! וכאילו חבל למי שהתחילה להעריץ אותו רק אחרי שהוא יצא עם לייק אי לאב יו..אבל אני לא אחת מהם! אני יודעת עליו דווקא הרבה, למה לבוא ולהשמיץ סתם? וד"א נראה לי שכולנו כאן מודעות לעובדה שכנראה אף אחת מאיתנו לא תתחתן איתו..אז זהו!

למעלה