אני חדשה אם תוכלו לעזור לי קצת ולשלוח לי קצת נשק וכסף כדי שאוכל להתחיל כמו שצריך אני אשמח מאוד תודה
ע עינב 100 New member 19/7/05 #1 אני חדשה אם תוכלו לעזור לי קצת ולשלוח לי קצת נשק וכסף כדי שאוכל להתחיל כמו שצריך אני אשמח מאוד תודה
E enderwigin New member 20/7/05 #3 תצטרפי לברית שלי עינב שלום. אם תצטרפי לברית שלי, ברית nato, ותבקשי מראש הברית (אני) ומחברי הברית, אני בטוח שתקבלי סיוע בכסף ונשק. את מוזמנת. מספר הבנות במשחק הוא קטן ואני רוצה לעודד כניסת עוד בנות. בהצלחה בהמשך.
תצטרפי לברית שלי עינב שלום. אם תצטרפי לברית שלי, ברית nato, ותבקשי מראש הברית (אני) ומחברי הברית, אני בטוח שתקבלי סיוע בכסף ונשק. את מוזמנת. מספר הבנות במשחק הוא קטן ואני רוצה לעודד כניסת עוד בנות. בהצלחה בהמשך.
א א י ת ן 1 2 New member 20/7/05 #4 למנהיג המדינה NATO יש לכם אנשים עם דירוגים טובים באזור ה150 והאם אתם תומכים אחד בשני?
E enderwigin New member 21/7/05 #7 רוב הדירוגים קצת יותר נמוכים. כרגע מתאוששים ממתקפות, אבל בעיקרון כן, תומכים אחד בשני. גם אתה מוזמן.
R r e x1 New member 20/7/05 #6 אשמח לעזור לך ברגע שיהיו לי מספיק תורים אני אשלח לך כסף שיספיק לך כמה דברים חשובים