אני חדשה.

אני חדשה.

קוראים לי ג'ו. סיבות בגללן כדאי לאהוב אותי: אני חמודה. אני מאוד חמודה. אני אוהבת את קולדפליי. דודה שלי שכנה של פיל קולינס. אני יודעת להגיד "משעמם לי" בניב שוויצרי של גרמנית. אני בריטית. אני יכולה לכתוב עם הרגל. עכשיו, לאהוב אותי
.

Roy1232

New member
יוו! עכשיו אוהבים אותך! ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה לפורומנו הקטן, שנה טובה ופעילה! (בפורום)
. מה הסיפור של הניק ניים? (גלגל שיניים)

ערב אחד,

ישבתי בסלון עם חצי ליטר גלידה. אני לא מגזימה, ככה קונים את זה. לפתע התחיל הסרט המשעמם ביותר בעולם, "זמנים מודרניים" של צ'רלי צ'פלין. מכיוון שאני חננה להחריד ולא היה לי מה לעשות, החלטתי שיהיה בסדר אם אני אראה עד לקטע עם גלגלי השיניים ואלך לישון. בדיוק בשניה שמגיע הקטע עם גלגלי השיניים, השכן שם את Welcome to the machine. ואז הלכתי לישון כשאני מלאה בשני קילו מיותרים [גלידה
] וגלגלי שיניים. היה כיף.

0mroosh

New member
../images/Emo12.gif אפשר להתחתן איתך?

בעצם קראת לו משעמם, ולא רק משעמם. "ביותר בעולם"! "זמנים מודרניים" אדיר לגמרי! טוב נו, שיהיה. מותר לך.
ברוכה הבאה יקירתי!

steelwater

New member
גלגלי שיניים

דבר ראשון, השיר זה השיר של פינק פלויד? דבר שני, איך קוראים לך באמת? קשה יהיה לי לקרוא לך ככה כל הזמן:)

כן, פינק פלויד ../images/Emo9.gif

קוראים לי ג'ו. באמת באמת. זה לא קיצור של שום דבר, אין לי שם שני. רק ג'ו [Jo. גם e אין לי].

איזה שיר?????

טוב לא ממש אכפת לי כול עוד פינק פלויד בתמונה!! אחת הלהקות הכי גדולות בהיסטוריה!!!

sf59

New member
פיל קולינס-זמר ומוסיקאי גדול

היה מתופף בלהקת ג'נסיס בשנות ה-80 עם פיטר גבריאל. שירים יפים שלו: AGAINST ALL ODDS : (...take a look at me now),שיר מקסים. ANOTHER DAY IN PARADISE ONE MORE NIGHT

למעלה