אני חדשה

NomaSP

New member
אני חדשה

מישהו יודע למה הדיסקים של מקפליי לא מגיעים לארץ ?

NomaSP

New member
אופס...

שחכתי להגיד... קוראים לי נועם ואני בת 14

היי אני ליטל ברוכה הבאה תהני פה

ועכשיו שאלון קבוע שם: בת כמה? מאיפה? מסנג'ר? אייסיקיו: תאריך לידה? את מי הכי אוהבת מהלהקה?

NomaSP

New member
אמ...

נועם,בת 14 אין לי מסן אני הכי אוהבת את דני ג'ונס ה-מ-ה-מ-ם !!!! אני אוהבת גם את סימפל פלאן

NomaSP

New member
../images/Emo7.gifסיפור מבאס...כמעט פגשתי את מקפלי

אז ככה...הייתי בלונדון אצל דודים שלי אמא שלי נסעה ל"קובן גרדן" שזה בלונדון ורציתי לבוא איתה והיא אמרה שלא צריך כי היא רוצה להיות שם לבד ובלה בלה בלה... בקיצור היא שיכנעה אותי לא ללכת ..אוקי אז, נשארתי בבית של דודים שלי...ואז לדוד שלי יש טלפון, אני שומעת אותו אומר (באנגלית כמובן) "מקפליי? וואת ? הו איז מקפליי?" ואז קפצתי ושאלתי אותו... ( באנגלית ) מה מקפליי? מי זה בטלפון ? ואז הוא אמר לי שזה אמא שלי שהיא במרכז לונדון ויש הופעה של מקפלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם קולטים איזה חרא ואיזה ביש מזל ?!?!
יכולתי ללכת אבל לא! נשארתי בבית אני לא מאמינה שזה קרה לי! אני יכולתי לפגוש אותם אוף.....ואי אני ממש מבואסת ...וזה שעה וחצי נסיעה לשם אז לא היה לי סיכוי;-[

Hip Hop star

New member
וואלה?../images/Emo12.gif

אלת היי מבואסת חמודה,זה לא סוף העולם ולא יהיו לך חסרים הזדמנויות ללכת להופעות שלהם

Hip Hop star

New member
הלו הלו נועם!../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה!
אני אלה
הדיסקים אינם מיובאיים לארץ מכיוון שאין חברה שמייצגת אותם בארץ. ניתם להזמין דרך האינטרנט. שתהיה לך השתלבות נעימה

m i c k e y 15

New member
היי ברוכיתתת../images/Emo70.gifאני

מיכל בת 15 ואני חולה על סימפל פלאןןןןןן

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה

תופתעו כנראה לדעת אבל למקפליי יש ייצוג בארץ אבל לפיהם הם לא פעילים כרגע בארצות אחרות מבריטניה, יפן ועוד מעצמות מוזיקה גדולות בעולם וישראל נכללת בהן. כרגע - אין ולא יהיה גם בזמ ןהקרוב

לושהה

New member
היי לךך..

אני יובל, בת 12 וחצי מביל''ו.. ואני הזמנתי את הדיסקים של מקפליי מהאינטרנט..שווה את הכסף!

דרך איזה אתר את הכי ממליצה להזמין?

אני רוצה גם :) שימי קישור לאתר או משהו..

לושהה

New member
הזמנתי מאמאזון..

אממ..זה http://www.amazon.com/gp/homepage.html/104-4680040-8747960 חפשי מקפליי ותזמיני..ותדאגי שמי שיש לו כרטיס אשראי במשפחה שלך יירשם כדי שתוכלי להזמין.. אני הזמנתי את שני הדיסקים ביחד..זה יוצא שווה.. וכתבו לי במייל שזה יגיד ב16 למרץ וקיבלתי את זה לפני איזה 3 שבועות
וגם ידיד שלי שהזמין את הספר של אדי גררו קיבל את זה הרבה לפני התאריך במייל..אז אל תיבהלי
מקווה שעזרתי לךך:)

loner in love

New member
אמממ

זה נכון שכשמזמינים מאמאזון לוקחים בארץ עוד איזה 70 שקל כשלוקחים את זה מהדואר?

למעלה