אני חדשה...

אני חדשה...

שלום ראיתי את הכתבה לפורום במעריב לנוער... חבל שלא פירסמתם את הפורום של זינה קודם, מייד הייתי נירשמת, אני מעריצה גדולה של זינה... הכינוי של באיי סי קיו הוא xena ואני לא אשנה אותו לעולם !!!! החלום הגדול שלי הוא ליסוע לניו זילנד ולפגוש את לוסי לולס... היית רוצה לפגוש כאן עוד אנשים כמוני ... לא חשבתי שיש בכלל אנשים שמעריצים את הסדרה בארץ. אשמח לדבר איתכם!!!

shiRan WP

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

גם אני חדשה פה! ובקשר לחלום... הוצאת לי את המילים מהפה...זה גם החלום שלי...אבל גם בלי קשר ללוסי אני רוצה לראות את ניו זילנד, שמעתי על זה הרבה..וזה אחלה מקום...אני מתכוונת לטוס לשם
אחרי הצבא ב"ה... ואם אני טסה לשם אני לא יוותר עד שאני לא ימצא את הבית של לוסי! ואנשים תמשיכו לרשום הודעות בפורום כדי שהוא לא יסגר
ב-
shiRan wp

stephanie w:p

New member
כן ניו זילנד

המקום הכי יפה בעולם והחלום שלכן הוא גם שלי ואני מקווה גם להישאר בניו זילנד ולחיות שם (דודים שלי עשו את זה ל15 שנה וחזרו) ואמרו שזה מדהים.

שלומית1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אני מקווה או יותר נכון בטוחה שתהני כאן מאד

THANATOS

New member
שלום שלום!!

באמת הגיע זמן לקצת חידושים... הרבה זמן חלף מאז שהגיע מישהו חדש אלינו. דרך אגב, אני MORT, מעריץ ענק גם כן, שגם רוצה לנסוע לניו זילנד. אני בטוח שכולנו נשמח לדבר (רק לא בין שתיים לארבע... ישנים...) כמעט על כל דבר שבעולם, והכי חשוב: זינה, גבי (ומה שבינהן...חחח) וכל השאר. ברוכה הבאה. (_______MORT

סמייילי

New member
גם אני

מאוד רוצה לסוע לניו זילנד, כנראה לפני הצבא (עוד שנה וחצי..) אני רוצה להיות באוקלנד, אם אפשר בסט של זינה, וגם בוולינגטון בסט של "השבט". ויש לי משפחה באוסטרליה שאני יכולה לגור איתה! איזה כיף! הילה: קיבלת את הדיסק? -סמיילי

shiRan WP

New member
shiRan wp

מישהו יודע איפה נמצא בדיוק הסט של זינה בניו זילנד (כלומר, באיזו עיר?) shiRan wp

למעלה