אני חדש בלינוקס (בקרוב...)

• פותח הנושא edg
  • פורסם בתאריך

edg

New member
אני חדש בלינוקס (בקרוב...)

שלום. אני שמעתי קצת על הלינוקס, היתרשמתי, ואני רוצה להתקין אותו אצלי. עכשיו, מישהו יכול לעזור לי להשיג אותו? אודה לכל עזרה תודה ED

edg

New member
המחשב שלי

P.4, 1.6GHZ, 256RAM, כך שאין בעיות עם גרסאות חדשות שדל לינוקס (למרות ששמשמעתי כלינוקס בכלל לא כבד) ...בבקשה תענו, למה אני כבר מת להתחיל להישתמש בלינוקס.

ofirgaon

New member
אתה יכול להוריד לינוקס מהאינטרנט...

לדוגמה www.redhat.com

מול

New member
אם אתה יודע להשתמש ב FTP

אתה יכול להוריד מהשרת של IGLU מומלץ לקרוא קצת לפני כן ( לחץ על "קישורים" בראש ההודעות )

edg

New member
איפה? (בחינם)

באתר אפשר רק לקנות גרסאות של לינוקס. איפה אפשר להוריד בחינם? תודה לכל העוזר ED

edg

New member
תודה אבל...../images/Emo7.gif

מצאתי את ההורדה אבל יש קצת בעיה: זה 2 קבצים של 650MB ויש לי מודם 64K (וזה 34 שעות כל קובץ). יש לך דרך אחרת אפילו למכור לי את הדיסקים (כי אני לא מכיר אף אחד עם קו מהיר
, לצערי
). אודה מאוד על כל עזרה ED

מול

New member
ניתן לקנות במחיר סימלי מכמה אתרים

בארץ. אחד מהם הוא מדריך הטרמפיסט למחשבים.

מול

New member
אווווווווווווו,אתה מכניס אותי לצרות

כל הפצה היא הפצה טובה ! ( אני מקווה שאני יוצא מהצרות בהצהרה זו
) לדעתי מנדרייק היא הפצה טובה להתחיל איתה כשולחן עבודה (ז"א לא שרת ) אבל גם רד-האט תעשה את העבודה. אני לא יודע כמה שמעת על לינוקס אבל חשוב להבין שני דברים : 1) זאת מערכת הפעלה בשל עצמה ולא תוכנה שרצה על חלונות 2) זה לא חלונות ! (לטובה ולרעה )

edg

New member
תרודה, תודה ושוב ../images/Emo51.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

ומאוד מצטער אם הכנסתי אותך לצרות -
. ותודה רבה רבה על כל העזרה. ED.

לא רוצה להרוס לאף אחד את העסקים ..

אבל מישהו אמר לי שהמחיר הזול ביותר הוא ב http://linuxcentral.com אני חושב שהוא דיבר על כך שהם מוכרים צרובים במחיר נמוך לאללה .. בכל מקרה כדאי לבדוק ..

ליזרד, אל תתגרה ...

יש לי כמה הפצות של לינוקס שבדקתי ולא אהבתי (ELX, REDOND, VECTOR) - אני מוכן לתת אותן תמורת תקליטורים ריקים ...

lizard

New member
פעם קניתי מlsl

linux software lab את גרסת הקומבו שלהם איזה 11 גרסאות לינוקס או משהו כזה. will burn for food
בעוד כמה שנים יהיה מוזיאון לתוכנות, אני אביא את הסלאק שיש לי,קרנל גרסה 1 או משהו כזה

מול

New member
אין לי עסקים..... ../images/Emo13.gif

האמת ,שבעיקר אין לי כח להתעסק עם מכירת לינוקס בהיקף גדול. זה כאב-ראש לא קטן.... המלצתי על הטרמפיסט , כי הם היו הראשונים והם אצלי בסימניות. יש עוד אתרים ישראלים שמוכרים לינוקס ,וכמובן יש מחוץ לארץ, לכו על הזול ביותר. אגב חו"ל , מישהו פעם אמר לי ש cheapBytes זולים ביותר. כולל משלוח לארץ.

edg

New member
שאלה פשוטה

מנתי היום לינוקס 7.2 RED HAT (אני מחקה לו בקוצר רוח), אז יהיו לי 2 מע. הפעלה לינוקס וWIN XP PRO, לאן להתקין כל מערכת ואיך להגדיר שהוא יביא לי תפרית בחירת מע. הפעלה (בבקשה בצורה מפורטת כי אין לי עדיין מושג בלינוקס) תודה לכל העונה ED

למעלה