אני חדש בפורום...אבל רקדן ורוקד...|

אני חדש בפורום...אבל רקדן ורוקד...|

שלום לכולם.. ממש הופתעתי לגלות את הפורום הזה, זה רק מסביר את העובדה שלא ניכנסתי המון זמן לאתר רוקדים של ירון. אז נעים מאוד לעיין לראות פה את הנושא האהוב עלי ביותר..שירה וריקוד עברי . רוקד כבר מגיל-11 גם רוקד ריקודי עם וגם בלהקות... והכי חשוב זה שאני מחפש מישהי שהיתה בת זוגתי בתקופת היותינו חיילים. השנים-77,78,79 המקום-אוניברסיטת ת"א,מועדון בר-מינן המרקיד-משה תלם ימים-רביעי היתה גם ליהודה עימנואל ולשאולי הרקדות במוצ"ש באותו מקום. שמה של הנערה-לשעבר- עינת..ומה שאני יודע שהיא מושבעת של ריקודי עם ושירים עבריים כמוני.. היא היתה ת"אביבית,וגרה בזמנו ברחוב פינקס.. אם במקרה מישהו יודע או מכיר....את החבר´ה מאותה תקופה..בהרקדה של תלם.. אשמח לשמוע.. עד כאן- צפריר-גולש סקי

לצפריר - גולש סקי.

כן כן ראיתי את עינת. ראיתי אותה גולשת סקי בחרמון. ועכשיו ברצינות. לצפריר הגולש סקי שלום. בוא נעשה חשבון פשוט. בשנת 77 כשרקדת עם החיילת עינת באונברסיטה, אני מניחה שהיא היתה לפחות בת 18 (שנה ראשונה בצבא). נכון ? היום אנו נמצאים בסוף שנת 2002, דהיינו עברו מאז 25 שנה. ובחשבון פשוט, עינת היום כבר לא ילדה, היא לפחות בת 43. סביר להניח שהיא התחתנה, יש לה ילדים, ואולי אף זכתה כבר להיות סבתא. ואתה צפריר גולש הסקי עדיין מחפש אותה. רק על זה אתה ראוי להערצה. אגב באותם שנים 79-77 שרה להקת חיל הים שיר יפהפה, וראוי הוא לך : "אהבה היא מטורפת אין לה גבול ואין לה זמן, בואו ונשיר עליה עד שבא יצא עשן" מאחלת לך צפריר הגולש שתמצא אותה ושהיא גם תמצא בך. כל טוב. מירי.

אל מירי....

חידלי עם הקישקושים. לא ביקשתי ממך שתסבירי לי מה ההסתברות שאמצא אותה או לא. את לא מכירה?....תודה. ההודעה היא כללית ומופנית למי שנכנס לפורום ואולי כן רקד אז ומכיר. ועוד טיפ אתן לך, רצוי לדבר פחות,מאוד יועיל לך. צפריר-גולש סקי נ.ב אני לא חושב שהפורום הזה צריך לההפך לבמה של נוסחים של תשובות בנוסח שרשמת לי,כי אני לא מנהל איתך מערכת של מכתבים והתקשרויות שכול העולם צריך להיחשף אליה. תודה. ואני מאוד מקווה שהבנת את העקרון ושתלמדי להבא איך להתנהג עם אנשים אחרים.

avigal23

New member
../images/Emo46.gif

עד שכל הפעמים שהיו כאן סיכסוכים בפורום הכל נהיה טוב יותר...האוייבות השלימו והכל חזר לקדמותו...(בלי לפגוע)שוב הרסו את שמו הטוב של הפורום... עד שהכל הסתדר
קחו את כל מה שכתבתי בהתאם...הומור ורצינות...

גולש סקי יקר

כניסתך לפורום היתה יוצאת דופן ומענינת. מירי , כרוח ההומור הנהדר , שיש לה, פנתה אליך. בדרכה , אל תעלב , קח את זה בקלות. עוד לא הכרנו אותך - ואם זה מעליב, מבטיח לך שנפסיק עם זה. ואשר לבקשתך - ראוי שנבדוק אם חברה כזו תופיע. והלואי, שתצליח. בקול ישראל יש מדור נחמד, כל יום ב -1645 , בו מחפשים אנשים, בני משפחה וחברים, אולי תוכל להעזר בתכנית זו . פעם, פניתי אל מושיק טימור לחפש חברת ילדות נוצריה. כעבור כמה ימים צלצל הטלפון בביתי. אחיה המבוגר , ענה לי , בשפה עברית רהוטה - שהיא נמצאת בלבנון. (זו היתה תכנית - ביום ששי אחרי חצות). תבדוק בקול ישראל אם היא עוד קיימת. לגבי בחורות צעירות ,יש בעיה עם שם המשפחה, צריך לבדוק אם הן נישאו ,ואם שם משפחתן שונה. יש עוד אתר באינטרנט - "חבר´ה". תנסה למצוא את זה דרך google . שם יש אפשרות למצוא חברים ותיקים מאוד, בקטגוריות שונות. אם לא הבנת - פנה אלי במסר אישי ואעזור לך. פשוט , בפורום אנו משתדלים להעביר במסר אישי, את הענינים האישיים. כל טוב לך - ואל תעלב. מירי היא מעמודי התווך בפורום. אמנם עוקצנית לעיתים , אבל חביבה וחכמה מאוד. כל טוב.

ועוד לצפריר גולש הסקי

ההרקדו שהזכרת, זכורות לטובה. ההרקדה עם משה תלם - היתה נפלאה. אני רקדתי ביום שני - ריקודים ישנים. שאול רונזפלד ז"ל , התחיל , ואחריו - יהודה עמנואל - המשיך, את ההרקדות ההמוניות , שיש היום באונברסיטה, בניצוחו של גדי ביטון. העלית זכרונות נעימים. גם לי היתה בת זוג , חילת חמודה - יפהפיה. אם תראה אותה היום - תיבהל. בהצלחה.

גולש סקי יקר

בהמשך לניסינך למצוא פיסה מנעוריך, רצ"ב הכתובת של האתר עליו המליץ חבר של כולם. בהצלחה לך בחיפוש. טוב שיש עוד אנשים רומנטיים בעולם.

ל-חבר של כולם...

אתה ראוי לציון והערכה על הצורה שבה אתה מציג את תשובתך,כך צריך להיכתב בנוסח זה בפורום..ותשובתך היא דוגמא.יישר כוח ושמש דוגמא לאחרים. רשמתי את מה שכתבת לי..מאוד חשוב לי לאתר את -עינת.. ולא רוצה להגיב לגביי מירי..את שלי אמרתי. להשתמע-ותודה לך, צפריר-גולש סקי

CHENPROG

New member
אש על הגולש

גם אני הכרתי רקדנית מלפני הרבה שנים , האמת היא שזה היה בגילגול הקודם , בכוכב נוגה: "הנוגה שלחה אל הצדק חיוך - הי יופיטר בו ונצאה..." "אל שביל החלב כוס קפה בחיוך - נראה מה שלום קסיו ופאה" ואני מחפש אותה בגלקסית שביל החלב. כעת ברצינות - מה אתה נלחץ ממירי - כותבת שנונה ששווה לנסות לפתור את חידות השבת שלה. בהצלחה בחיפושים...

shaffavi

New member
עם לשון כה מכוערת אתה ´מחנך´ אחרים?

ממש מעניין. שיטה חדשה, או שאצלך זו דרך חיים? לפי מספר המשתמש שלך אתה ממש חדש, מהשבועות האחרונים. וכבר מחקו לך הודעות בפורום עברית ישנה וחדשה. שם אתה קורא לעצמך עופר. פה אתה קורא לעצמך צפריר. אולי תחליט? חשבת אולי על כך שמירי גם הקפיצה את ההודעה שלך, שהייתה נעלמת תוך מספר שעות (כי אף אחד אחר לא הגיב), לראש הדף? מעשה שנחשב בפורומים כאדיבות והתחשבות. אתה נכנס למקום שאינך מכיר, ומעולם לא תרמת בו כלום, שואל שאלה לחלוטין לא שיגרתית, ומגיב בצורה כה מכוערת. מי פה בדיוק חייב לך משהו? ורק שתבין. הפורום קיים לא רק כדי שאנשים כמוך ימצאו סיפוק מיידי למשאלותיהם. הפורום קיים, גם ובעיקר כדי שאנשים יעלו דיעות, רעיונות, מחשבות. מרגע שרשמת הודעה, הודעתך הפכה לנחלת הכלל וזכות הכלל לחוות עליה את דעתם בכל צורה שימצאו לנכון כל עוד משתמשים בשפה נאותה. מירי כתבה בצורה מתחשבת וברוח טובה מה שאני הייתי אומר בצורה הרבה יותר בוטה (ולכן גם לא הגבתי בהתחלה). אם הייתי מכיר את אותה עינת, אז, ובמיוחד לאור תגובתך זו, הייתי משתדל מאוד שלא תשמע עליך. מדוע לסכן את חייה המלאים, והמאושרים אולי, עם רוחות רעות מהעבר? מירי, נהניתי לקרוא. ביי, אבי

אבי כל הכבוד לתגובתך .

אבי שלום. נהנתי לקרוא את תגובתך הענינית, לבחור החוצפן. עשית זאת בכתיבה נעימה, מנוסחת היטב, ובעיקר מגינה, על מירי שלנו. איך " מקפיצים" הודעה לראש הדף? שבוע טוב שיהיה לך. יום טוב.

shaffavi

New member
אתה יודע - ככה מקפיצים...../images/Emo13.gif

כאשר מגיבים על הודעה גורמים לשירשור לעלות ולהופיע כשירשור ראשון בראש העמוד. בכך השירשור ´מרויח´ זמן נוסף בעמוד הראשון ויש סיכוי שיותר אנשים יראו ויענו. מרגע שהוא עובר לעמוד קודם, הסיכוי שמישהו יראה או יענה, הופך לקלוש ביותר. כאשר רואים שאלה שמישהו רשם, יורדת לכיוון תחתית הדף ואין שום תגובה, אז לפעמים אנשים מגיבים גם אם אינם יודעים את התשובה, רק כדי ל-´הקפיץ´ את השאלה לראש הדף ולתת לה יותר זמן (סיכוי,) לקבלת תשובה. הקפצה ´נקיה´ זה כשרושמים 3 מילים בלבד בתוכן התגובה - המינימום הנידרש. מירי רשמה כמובן יותר ולכן כתבתי שהיא "גם" הקפיצה, ולא רק. אחרי כשלשה ימים זה מפסיק להקפיץ ואז השירשור עובר לתהומות השיכחה של העמוד השני (או שירון מחזיר אותו...
). טוב אני מניח שידעת הכל חוץ מהמילה עצמה. ראיתי אותה בפורומים השונים, אז גם אני. שבוע טוב גם לך, אבי

אבי, תודה לך על ההסבר המפורט.

אבי שוב שלום. אני באמת מודה לך על הסבלנות בתשובתך. לא. ממש לא ידעתי, מה היא המילה: "הקפצה", (אני יודע שמקפיצים טקילה, למרות שאני לא שותה שתיה חריפה.), ובוודאי ההסבר למילה זו. עכשיו אני יודע. אם הבנתי נכון, בעיקבות תגובתי זו, ההודעה אמורה "לקפוץ" לראש הדף לא? בוא נראה. שוב תודה לך ושבוע מצויין. יום טוב.

את/ה מקורי או מקורית?

ובכל אופן הרבה בזכות ה"בעלות", לדבריך, שמירי לקחה על הפורום, הפורום חי ותוסס ולך ולנו יש מה לקרוא. את/ה תמיד חופשי/ת לא לבקר או לא לקרוא מה שלא מוצא חן בעינך. אני כמנהל הפורום דווקא מזמין אותך לקחת דוגמה ואחריות ממירי ואחרים כמוה ולהשתתף יותר גם בכתיבה. נשמח לקרוא את דעותיך. ובנוסף, אם תכתוב/י אנא בנימוס ולא בסיגנון לו אנו עדים כאן. תודה.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נראתה לאחרונה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם אנחנו מתכוונים לאותה אחת וכפי הנראה איני טועה נראתה לאחרונה ביום חמישי האחרון באוניברסיטת ת"א נראית בדיוק כפי שנראתה אז בהצלחה

גולש סקי - חוץ מחיפוש חברה

האם יש לך גם חוש הומור? כי אני לא הרגשתי זאת בתגובתך למירי שענתה לך כל -כך יפה.....

Dance4Ever

New member
גולש סקי יקר???

על מה יצא הקצף, ולמה אתה עונה בגסות כל כך גדולה? חוש הומור לא הזיק עוד לאף אחד,. נכנסת לפורום בעדינות של פיל בחנות חרסינה. ואני מאוד מקוה שתמצא את מי שאתה מחפש, ובייחוד שלא תתאכזב, ולהיפך

למעלה