"אני חדש בפורום"

• פותח הנושא OG5
  • פורסם בתאריך

OG5

New member
חדש בפורום

ומתגייס ביום שלישי אז גם לא אהיה פה כל כך... ובכל זאת, השיר שאני הכי אוהב בכל הזמנים זה you never give me your money מלקוח מהאלבום הכי טוב בכל הזמנים אביירואד. איך זה שהוא לא זכה להכרה? כי מי ששמע אותו מספיק יסכים איתי שזה השיר הכי טוב שנוצר...

SmallVille Girl

New member
ברוך הבא !!

שמי מיטל מה שמך אגב ? אני הכי אוהבת את השיר אלינור ריגבי וריל לאב וhere there and every where טוב בקיצקיץ אין אחד יש כמה :) חחחחח.... את you never give me your money לא שמעתי :/ *רצה ל#### *

OG5

New member
שלום מיטל!!!

קוראים לי עמרי (בלי ו', כותבים את זה בכתיב חסר) והשם שלך מעלה בי אסוסיאציות מאוד חיוביות דרך אגב... בכל אופן כדאי לך לשמוע את השיר הזה הוא מס' 9 באביירואד.

Another Girl

New member
"אני חדש בפורום" ../images/Emo161.gif../images/Emo157.gif

ברוכים הבאים כל המצטרפים החדשים!

אלרוס

New member
טפסים, רבותי! טפסים!

אני __________ מתחייב בזאת שאני אוהד את מפלגת מממו"מ, אנסה לגלות מיהם מקה והמרואיינים, לאכול הרבה, לשתות מעט, לאהוב את הביטלס, לשנוא את יוקו אונו, לתמוך בכל דבר שיש בו שמץ מן התחרות באלרוס, לתמוך בעצומה למען רינגו ובעצומה למען הבאתו של פול ארצה, בכל שיר ליום שאלרוס מצביע בו 5 להצביע 5 ולהיות בתקופת נסיון של שבועיים תחת השגחתו של אלרוס וחברי מפלגתו, על החתום ________________

../images/Emo13.gif

טוב אז אני בת 14 וחצי .... ואני שומעת לרוב בזמן האחרון חיפושיות.. בעיקרון מאז שאני מכירה את עצמי אני שומעת ביטלס..(גיל 3) והיית תקופה שבכלל לא משעתי.. אבל עכשיו בזמן האחרון יותר מ3 חודשים אני שומעת ביטלס בכמויות הוצאתי את כל הדיסקים של ביטלס ופשוט לא הפסקתי לשמוע אותם... והתחלתי לקרוא עליהם והחלטתי להיכנס לפורום... עכשיו אני רק מקווה שתקבלו אותי בפורום

B a m B a m

New member
היי, אני חדשה....

נכון שאני קטנה אבל אני חולה על הביטלס מיום הוולדי....

SmallVille Girl

New member
שלום לך !!

אבל מה שמך ? ספרי על עצמך ... זרקי עצם ... :)) שמי מיטל השתלבות נעימה!

למעלה