אני חדש/ה!

• פותח הנושא kiyo
  • פורסם בתאריך

kiyo

New member
אני חדש/ה!

שלום! אני בת 18 עוד לא ממש בת, כי עוד לא התחלתי בשום טיפול הורמונלי... אני מעט מפחדת לא מהניתוח אלא מתגובת המשפחה! אני חיה במשפחה דתית ופרמטיבית וכרגע אני נמצאת במצב של לדחוק את מה שאני מרגישה.... אני מטופלת חודשיים אצל פסכילוג שאח שלי משלם על הטיפול שאמור להוציא אותי מזה אבל זה לא ממש עוזר! רק אח אחד שלי יודע מזה הוא חילוני אומנם אבל ירש כנראה את הדעות הפרמטיביות מהחינוך! והוא לא מוכן לקבל את זה. אני נמצאת בבעיה ומחפשת מישהי בת גילי בערך. שמעתי על כריסטי ועל מעיין. אשמח מאוד אם תיפנו אליי! או כל מישהו. תודה מראש!

אורי 0

New member
את כבר בת 18?

כי מגיל 18 יש קבוצת תמיכה בת"א. יכול לעזור אבל קודם כל ברוכה הבאה. הגעת למקום הנכון!

הייי לכולם!,זאת מעיין-שיניתי כינוי!

לתמיד!עברתי..., והחיים כל כך יפים!. אז אהמם אחותי.. בטח שניצור

תודה לך!. איזה כיף.. !התגעגעתי..!

מתייחסים אליך כאל בן!. ? . איך היה מה עם ידידות,סיפרת להם..?

תודה, תודה. נשמה יקרה שלי!.

גם את מקסימה..,אני זה ברור!., אני פאוורפאף! :). הנה חיבוק תודה!

Eden Arazi

New member
And once again the city of townswil

is saved due to the Power Puff Girls מתה על הסדרה, במיוחד על Buttercup. :) עדן

עדן הביולוגית החכמה והקווולית!. :)

אין!. את מגניבה! !. אהמם, על פאוורפאף הפעם לא אכתוב,לשם שינוי :)

ליטל ו

New member
היי קיו,

ברוכה הבאה :) נשמע קשה להתמודד עם המשפחה שלך, חזקי ואמצי.

DarlingAdam

New member
ברוכה הבאה.

אני לא יכול להמליץ על שום קבוצה, אבל אם תתקשרי לאגודה או לקו הלבן הם בטח יידעו יותר ממני. בינתיים, את יכולה לקבל תמיכה פה בפורום :)

תמיכה ועזרה

קבוצת התמיכה לטרנסג'נדרים הפועלת באגודת הומואים, הלסביות, הבי והטרנסג'נדרים יכולה להיות לך לעזר רב. תוכלי לברר פרטים נוספים בטלפון 03-5167234, שם יפנו אותך אליי. קשיים בקבלה על ידי המשפחה הם חלק מן ההתמודדות של כל טרנסג'נדר עם זהות המגדר שלו. על אחת כמה וכמה כאשר מדובר במי שמעוניינת לעשות שינוי מלא. אשמח לספק לך מידע ותמיכה גם בנושא הזה. אם יורשה לי, הייתי מציעה לך גם שאם הפסיכולוג שאת מטופלת אצלו מתיימר "להוציא אותך" מזה, תשקלי להחליף אותו במומחה שמבין קצת יותר בסוגיות מגדר. נורה

לאן נעלמת?!. התגעגעתי.. כל אופן,

אוכל לדבר איתך בכל צורה אפשרית, רק לא מסר.. כי... דווקא!. לא,סתם

kiyo

New member
למעיין!!!

מה ענינים???? תישלחי לי בבקשה במסר מה האימייל שלך???. כדי שנוכל להתכתב?!!!! (אם לא אכפת לך- לפי מה שהבנתי אנחנו בנות אותה גיל מה שאומר שיש סיכוי גדול שתעזרי לי בצורה הטובה ביותר- אני מקוה) אוהבת קרן

קרנינוש.. אהובה!. אני פה בכדי ליצור

קשר איתך..!. מאוד אוהבת.., מאוד חושבת.., מאוד מעיין.. נשיקה קרן!

kiyo

New member
הקישור - לא עובד!!!

כשאני לוחצת על הקישור נפתח דף שגיאה! מה האימייל שלך?

זה לא קישור ממי.. פשוט אני מפלאפון

וככה אני יכולה לכתוב יותר.. אין לי איך להגיע לאימייל, סורי.חיבוק

stavit10

New member
היי..

היי קיו, אני סתיו, גם בת 18, גם פני הורמונים.. אשמח ליצור איתך קשר.. (מה שכבר עשיתי כרגע...) , אז ממי בכיף בואי אם בא לך בואי למייל.. ביי, סתיו.

למעלה