אני חדש ומקווה להשתלב...

d j m

New member
אני חדש ומקווה להשתלב...../images/Emo70.gif

אז ככה אשמח אם תרשמו פרטים שתרצו כדי שאוכל להכיר אתכם
אז ככה: מה לגבי המתמודד שנפטר
מה זה סבב ההצלה ומי משתתף בו
מה זה מוקש
שמי מתן ואני גר באיזור הצפון ובשנה הבאה אני אהיה בכיתה י'
אוהב סוף
ואוהב הדרך
מתן

ברוך הבא, והנה התשובות:

1.למתמודד שנפטר קוראים איתי ירוזלם. הוא נפטר אחרי צילומי התוכנית מסרטן הלימפה. הוא השתתף בסבב השלישי יחד עם בן הזוג נחום. 2.סבב ההצלה הוא סבב בו משתתפים כל הזוגות שהגיעו שניים בפרק שהלישי. מה שאומר- כל אלה שהגיעו הכי קרוב לגמר ולא עול. זה סבב שמי שינצח בו יעלה לגמר יחד עם אלה שעלו בדרך הרגילה. 3.מוקש הוא משימה ממושכת ומעצבנת שמקבל כל זוג. לכל זוג יש מוקש אחד והוא יכול להשתמש בו מתי שירצה במהלך הסבב נגד כל זוג שיבחר. זוג שמקבל מוקש חייב להשלים אותו, ורק אז יוכל להמשיך. המוקש משתנה מסבב לסבב, בסבב הראשון זה היה פאזל תלת מימדי עם המון חלקים, ובסבב השני זה היה טקסט מוקלט שצריך להקליד במכונת כתיבה. מקווה שעזרתי! דרך אגב- אני אלה-ללי ועולה לכיתה ח'

וולקאם../images/Emo9.gif

אני ריקי עוד 3 חודשים בת 13
השתלבות נעימה
(וכבר ללוש ענתה לך על השאלות ששאלת
)

TheBlackFairy

New member
ברוך הבא../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

למתמודד שנפטר קוראים איתי ירוזלם ז"ל
, הוא נפטר אחרי מאבק ארוך במחלת הסרטן, הוא נפטר במהלך חופשה בסיני, אחד המקומות שהוא הכי אהב. איתי השתתף בצילומי הסבב השלישי, ששידורו יתחיל ביום ראשון הקרוב, התוכנית תוקדש לזכרו
. סבב הצלה הוא סבב שמשתתפים בו כל הזוגות שהגיעו למקום השני, והמנצח בסבב זה עולה לסבב הגמר
. מוקש זו משימה הניתנת לכל זוג למשך כל הסבב, זוהי משימה ארוכה ומעצבנת, המטרה של המוקש הוא לעקב את המתמודדים המובילים, על מנת שלא יגיעו ראשונים, כמובן שיש הרבה חוקים איך שמים מוקש ומתי וכל הדברים האלה
.

למעלה