אני חדש.....טובי את אדומה!

אני חדש.....טובי את אדומה!

וואי טובי איזה יופי לראות שאת אדומה כאן עכשיו בטח לא יסקלו אותי באבנים... בתכלס תמיד רציתי להיות בפורום שייגעצ שמעתי שיש לו כבוד... וחוץ מזה אם יהיה עוד מפגש של פורום אינפקציה ויהיה יבש אז אוכל לברוח למפגש שלכם... בכל מקרה חדל קשקשת! אני רן בן 20 מכפר אדומים(ליד מעלה אדומים של לוס שליד ירושלים של טובי) אני יודע שאני קצת זקן אבל הנפש שלי צעירה נשבע לכם... ראיתי שיש הופעה ברנה קאסן ולמרות ריבוי העארסים והפרחות שצפוי שם אני חייב ללכת! הופעה 20 דקות מהבית זה פשע לא ללכת! וחוץ מזה אף פעם לא הייתי בהופעה נורמלית של שייעצ(ניצנים לא נחשב) והגיע הזמן באמת... יאללה קבלו אותי במחיאות כפיים סוערות! ואם לא אני אגיד אתכם לטובי
נובמבר שמח...

Forever NemeSh

New member
ברוך הבא זקן השבט ../images/Emo8.gif

יא אני כבר לא הכי גדולה פה מכולם.. עכשיו יש איתי עוד זקן שבט אחד
היי, אני טל.. נמש לנצח
מנהלת את הפורום הזה יחד עם בנצ'וק.. (חוצ מזה מנהלת גם את סקס לנוער ואביב גפן
) תהנה לך פה, תרגיש ב
.. יש כאן אחלה אנשים, הגעת למקום הנכון

לאאאא../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

היה לו 19 לפני שהיה לנמש! תסתכלי בארכיון, לשלומי יש איפשו בחופש הגדול נראלי, ששאיה פתחה לו שירשור מזל"ט, ולנמש היה אחרי החופש הגדול.. נווו אני זוכרתת

טל באמת את לא צריכה להציג את עצמך..

אני מכיר אותך מספיק טוב תאמיני לי... סתם האמת אני לא מכיר אותך בגרוש אבל את נחשבת סלב בתפוז... אני קורא המון המון בפורום אביב גפן אבל פוחד להצטרף(האנשים שם מפחידים אותי) סקס לנוער שמעתי עליו ומכיר שם הרבה אנשים אבל באמת עברתי את הגיל של הפורום... וחוץ מזה... אהלן! אגב היית במפגש האחרון בעזריאלי? אם אני לא טועה ב23?

Forever NemeSh

New member
ברור ../images/Emo9.gif

חחחחחחח כבוד הוא לי לדעת שאני סלב
טוב נו.. ותק זה ותק

נעים מאוד הדס....

אני וטובי עברנו דרך גבעת שמואל בדרך לאיזה הופעה... בחיי אני לא מבין איך אפשר לשים כל כך הרבה ערים על שטח כל כך קטן...

../images/Emo12.gif

עברת דרך גבעת שמואל? אתה בטוח שזה היה בגבעת שמואל? כי יש גם גבעת שאול, ידיד שלי תמיד מתבלבל וחש שאני גרה בגבעת שאול ולא שמואל...

חחחחחחחחח לא טיפשונת....

אני יודע מה זה גבעת שאול אני הרי ירושלמי... אני וטובי היינו בדרך להופעה ברמת גן ולכן עברנו דרך גבעת שמואל... יש אפילו שלט על הדשא באותיות לבנות(אני חושב) "גבעת שמואל" אל תדאגי אני לא טועה...

ברוך הבא../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אני מיכלי, לא אכפת לך בת כמה אני, מקיבוץ געתון אי שם בצפון
תהנה

היי מיכלי ותודה....

דווקא מעניין אותי בת כמה את(אני אתן הימור שזה בין 11ל14) קיבוץ געתון... נממ נממ נממ... לא יודע למה השם הזה אומר לי משהו... איפה הוא ממוקם? ושוב תודה אני בטוח שאהנה...

בו. |: ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אני בת 13,
וקיבוץ געתון זה בין נהריה למעלות. והממ.. אני יודעת עכשיו גם אפילו מי אתה!
אני דיברתי איתך במפגש שהיה ב11.8, שהיה לך מפגשפורוםהיהודים, ולי היה מפגשציקי. טיהי, אתה בטח לא תזכור XD >.<

רן!

ברוך הבא! אתה בטוח תהנה פה, יש כאן אחלה אנשים. אין לי מחשב ואני כותבת מפלאפון אז אני לא יכולה לכתוב תגובה נורמלית (חיבוקים עניינים). תהנה!

היי צליל תודה רבה....

אגב גם לאחותי קוראים צליל ויש לך מזל שהיא עברה את הגיל המעצבן כי אם לא הייתי מפתח כלפייך סלידה קלה....

למעלה