אני חדש כאן אז אני מקווה

rocko22

New member
אני חדש כאן אז אני מקווה

שלא שאלו את זה כבר... הבנתי שיש ליפעמים מחקים בספורטק בת"א... הייתי רוצה לדעת קצת פרטים... לפני כשנתיים הייתי משחק שם עם כמה חברה (אני הייתי זה עם הליפה המחומצנת למי שזוכר...) אבל ממה שראיתי ב-METV עכשיו משחקים שם טאץ' פוטבול זה נכון? ואם כן למה? תודה ושנה טובה...

Yo-man

New member
משחקים בת"א - למי שפספס

בכל יום שישי (מלבד היום ובשבוע הבא שזה ערב יום כיפור) נפגשים בשעה 11:30 בספורטק בת"א, בחלק הקרוב לגשר הירקון למשחקי פול-קונטאקט פוטבול. למרות החשש שמאחורי המילים האלה, פול קונטאקט, אנחנו לא מפרקים אחד את השני, ופציעות אינן משהו שאנחנו נתקלים בו הרבה בכלל. בדרך כלל באים עם שתי חולצות (אחת שחורה ואחת לבנה) ומתחלקים לקבוצות. ככה יש גם חולצה להחלפה בסוף המשחק, או אם חולצה נקרעת - וזה, לצערי, משהו שכן קורה אחת לשבוע למישהו אחד בערך
בימי שבת ב-15:30 משחקים באותו מקום פוטבול-דגלים (נשמע נורא בעברית), ושם לא מתקלים את מי שמחזיק בכדור אלא מפשיטים אותו מהדגל שלו. לי לא יצא לשחק flag football עד היום, אבל שמעתי שעל אף העדינות הנרמזת מהכינוי של המשחק - מדובר בהמון אנרגיה והרבה מחשבה ותכנון שמושקעים במשחק. הינה קישור להודעה המקורית שנכתבה פה לפני 3 שבועות בערך.

rocko22

New member
בני כמה

אחלה תודה רבה!!! רציתי לדעת באיזה גילאים מדובר? וכמה חברה באים בערך...

Yo-man

New member
אני בן 35, יש בני 17.

הממוצע הוא 22-25, אבל כולם מוצאים את עצמם. בכל גיל.

B L A C K i C E

New member
אני גם יכול לשחק?

אני רק 16 ואני מפחד שתעלו עליי P: H20Knick אם תמשחק אני יבוא לנסות פעם...

Yo-man

New member
כל אחד יכול !!!

ואם לא ציינתי את זה קודם, אז התיקולים לא נעשים בכל הכח למי ששוקל פחות מ-100 ק"ג. מעל 100 - You're on your own
אין מה לחשוש, ובכל מקרה תבוא, ואם משהו יפריע לך - אתה לא חייב לשחק.

gadotmi

New member
כל הכבוד,

על ההזמנה לבחור הצעיר שיכול להגיע, ובמיוחד שהתגובה נרשמת בשעה 15:12, כאשר השחקנים מתכנסים בספורטק בשעה 15:00 (אתה בטח מסתובב בספורטק עם מחשב ניד המצוייד בחיבור אלחוטי לאינטרנט. סתאאאאם, אל תקחו אותי יותר מידי ברצינות.... (עובדה שגם אני כותב את התגובה שלי בשעה הזו, במקביל לזמן בו מתקיימים המשחקים....) בכל מקרה, רצוי לרוץ הרבה (בלי יותר מידי תיקולים) כדי להוציא אנרגיה ולהוריד את הקלוריות של ארוחות החג הנוראיות !! שתהיה לכונלו שנה מצויינת.

H20Knick

New member
בוא!

אין מה לדאוג, אני משחק WR וחוץ מפעם אחת ש'שוקי'(SHOCKEY) נכנס בי בקיק-אוף וקצת היה קשה לקום שנה שעברה (הייתי בן 14) אני לא חתפתי דברים קשים. חוץ מזה זה כיף לחתוף קצת. אתה מרגיש כמו גבר גבר!! אז בוא, יהיה כיף.

Jerzet

New member
אלעד

עם כל הדיבורים האלה, למה אתה לא מגיע?
עבר הרבה זמן מאז שבאת לשחק, אז מה העניינים? If you wanna talk the talk, you gotta walk the walk....

Reshefgarcia

New member
לא יודע לגבי אחרים אבל....

נראה לי שהמון די תלוים בתחבורה ציבורית... למשל השבוע...כשסוף סוף יכולתי ורציתי לבוא למשחק,לא היה לי איך... זאת בעיה,לא לכולם יש תחבורה אישית,לאלו שיש,מארגנים לפעמים הסעה לכמה חברה מהאיזור,ואם יש מקום,זה יכול להיות נחמד אם יהיה אפשר לתאם דברים כאלו דרך הפורום... אולי זה מה שיעודד יותר אנשים להגיע... אם חצי מהאנשים שמשתתפים בפורום באים,כבר יש לנו מספיק ל 8 על 8... אני יודע שבאופן אישי,מה שביאס אותי המון (בתקופה שעדיין הייתי מגיע די קבוע למשחקים) זאת המחשב על לחזור,כולי מזיע וג'יפה באוטובוס הביתה... אם יש משחקים,אפשר לנסות לתאם טרמפים... אז יאללה... בעלי המכוניות...

Jerzet

New member
נכון לעכשיו

בסוכות יש משחקים של תאקל. אבל נדג עוד בשבועות הקרובים. זה למעשה מזל גרוע שכל החגים יצאו על סופי שבוע ופוטבול. אבל אחרי החגים הכל חוזר להיות כרגיל. יום שישי, ספורטק, 11:30. רשף, פשוט תביא חולצה אחרת, תנוח טיפה אחרי המשחק שייתיבש הזיעה... :) לפני שהיה לי אוטו, במשך 3.5 שנים באתי באוטובוסים למשחקים, וגם חזרתי. הקרבה קטנה אבל זה שווה בהחלט. אין כמו פוטבול. ואל תשב ליד בחורות בדרך חזרה...

gadotmi

New member
בית ספר

אוי, נו, באמת !! לא לקטר - יש לכם בית ספר רק לעוד איזה שנתיים-שלוש מקסומים, ואח"כ יהיו לכם שנים על גבי שנים להנות מפוטבול. תראו את הצד החיובי: מכיוון שכל העניין הזה פועל בסה"כ מעט שמן, הרי שהמבוגרים הצטרפו למשחקים בגיל מתקדם יותר, ולכם תהיה האפשרות לצבור הרבה יותר שעות משחק בעתיד הזוהר שמצפה לכם. אתם עוד צעירים - תהנו מזה !!!! וחוץ מזה - בית ספר זה לא כזה נוראה, גם שם יש חוויות !!!!

H20Knick

New member
בסדר

אני רוצה לשחק השנה... אני מסיים עוד שנתיים!! אין לי כוח לחקות! אולי נזיז את המשחקים לימי שבת לכבוד הצעירים...?

למעלה