אני חדש כאן ויש לי כמה שאלות...

dj baby face

New member
אני חדש כאן ויש לי כמה שאלות...

קודם כל סחטיין על הפורום, סוף סוף קהילה איכותית שמבינה עניין, תראו חבר'ה אני צריך את עזרתכם בנושא צילום דיגיטלי. אני בעצם מתחיל מאפס, אני רוצה לקנות מצלמת DV ומחשב חדש ולהתחיל לערוך סרטים בשביל להעביר אותם לDVD מה שאומר שאני גם יקנה צורב DVD , חשוב לצין שאני לא הולך לעריכה מקצועית אלה יותר סרטים שאני מצלם למשפחה, לחברים וכו' שיהיה נחמד לראת אותם ב DVD . אני יודע שהכל יעלה הרבה כסף אבל החלטתי להשקיע, השאלות שלי הם כאלה. 1- מה מצלמת ה DV שאתם ממליצים לי לקנות בטווח של עד 4000 ש"ח שתתן לי תוצאות מצויינות במידה ואני ירצה לראות את הסרט ב DVD אח"כ. (סוני?) 2- איזה מחשב מומלץ לי לקנות (מעבד, הארד דיסק וכו') 3- האם אני חייב כרטיס פאיירוויר בשביל להעביר את הסרט מהמצלמה למחשב? 4- מה בעצם התהליך של המרת הסרט אחרי שהורדתי אותו למחשב כדי לצפות ב DVD, אני יודע שיש כמובן לערוך אותו ומה אח"כ? להמיר אותו ל MPG2 ומה זה MPG 4 לסיכום אני מחפש מצלמת DV טובה לשימוש אישי שבעזרת אני יוכל להעביר את הסרט המצולם לDVD, אודה לכם על העזרה. בייבי.

videokid

New member
אם אתה מתחיל מאפס אז כדאי ללכת

על קונפיגורציה איכותית פרטים בהמשך.

the M

New member
לגבי FIREWIRE

בעקרון אתה חייב את הכרטיס למרות שהיום כבר מתחילים לעבוד עם USB2 שהוא פורמט יותר מהיר ויותר אמין, אני ממליץ ללכת על זה. בקשר לשאר אני בטוח שvideokid ייתן לך הצעה טובה למפרט, אז קצת סבלנות אנשים פה עסוקים בכל מני דברים מחוץ לפורום... בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

טל רום

New member
USBווידאו

המצלמות משתמשות בUSB אך ורק כדי להעביר תמונות סטילס אל המחשב כדי להעביר וידאו משתמשים רק בFireWire וגם בUSB2 ישנן בעיות בהעברה של וידאו כי מבנה העברת הנתונים של יו אס בי כולל מעין חבילות של מידע ולא זרם רציף של מידע כמו פיירוייר

the M

New member
אני מדבר על USB2

הבנתי שכנראה שזה הולך להיות הסטנדרט הבא פשוט בגלל שהוא יותר מהיר ויותר נגיש (יהיה מותקן על כל מחשב). אם טעיתי, סליחתי עמכם, קטונתי.

למעלה