אני חדש כאן ושמי אמיר

אני חדש כאן ושמי אמיר

| שלום חברים עוד 4 ימים אני
לתאילנד ואני נרגש
. אם תוסיפו טיפים לשרשור זה יהיה סבבה. אמיר |פרח

../images/Emo45.gif היי אמיר ברוך הבא אחי...

לשרשר טיפים ...ממממ...בהקשר למה? יש כל כך הרבה דברים יש משהו ספציפי שתרצה לדעת? אני יכול לשלוף טיפ מהבטן ולהגיד לך שכל מה שתרצה לקנות שם את המחיר שיציוע לך אתה חייב להוריד לפחות ב-50% ככה זה תאילנד כל דבר אתה צריך להתמקח אבל באדיבות ובסובלנות לא להתעצבן חס וכרפס הכל ברוח טובה... כמו כן תקנח באיים לפי שעתי זהו סוף מושלם לטיול מושלם והכי חשוב תזרום ותעשה מה שבא לך אל תלך עם הזרם תלך רק עם עצמך ועם הרגשות שלך אתה רוצה לעשות משהו אחר ממה שתכננת אל תחשוב פעמיים לך ותעשה אותו לא משנה עם מי אתה מטייל זה הטיול שלך שלך עוד שאלות? תרגיש חופשי ויאאלה אני נדיב היום בגלל שאתה חדש קח כוס
עליי אני מזמין ברי

ברי כמה שאלות

עינתי בכל בפורום ( כמה דפים אחורה ) ואספתי טיפים שאתה והחברים כתבו כאן. חרשתם את כל השאלות האפשרוית ועניתם כל הכול כמעט. בכול זאת יש לי כמה שאלות למשל על חיסונים ( אני טס מאורגן באיסתא צעירים עם תורקיש אירליינס לשבועיים ) האם צריך לחסן ומה לגבי מלריה האם אל יתוש מספיק. למשל על ביטוח חיים, איך והאם ויזה בין לאומי מספיק למשל מה לקחת במטען האישי מה לקנות והיכן במקומות שציינתי למשל איך מסתדרים עם כביסה למשל שיחות לארץ טוב נתחיל עם זה אמיר

אוקי קצר ולעיניין אחי

הינה הביטוח שאני עשיתי בדיוק ופה יש עוד מידע וכאן על חיסונים. בקשר למטען האישי לא צריך לקחת הרבה 2-3 חולצות כמה מכנסיים וזהו בגדול השאר תקנה שם אלא אם כן אתה לא מתכנן על הרבה קניות אז קח איתך בגדים שיספיקו לך לכל הטיול וכמובן עוד שאר דברים שתרצה. בקשר כביסה בגדול יש מכבסות חבל לבזבז זמן רב על כביסה ידנית. הינה למטה עוד כמה קישורים שיעזרו לך

טוקטוק

כשמו כן הוא הטוקטוק "המקורי" הוא בעצם בהודו הוא כלי ישן שיש לו צפצפה עם רעש כזה כמו של הוספות הישנות הוא לא הכי מהיר בעולם וכשהוא נוסע יש כזה רעש של טוק טוק טוק טוק משהו מגניב כזה בתאילנד הטוקטוק מפותח כמו מרסדס הוא כולו יפה צבוע בצבעים יש לו הגה ממש כמו של איזה הארלי דוידסון הוא טס בכבישים הוא יפה מאוד ושמור ורובם נראים כמו חדשים הוא כלי תחבורה זול מאוד והנפוץ ביותר בבנקוק . הינה טוקטוק בקובץ המצורף

../images/Emo51.gif ברי ולאחרים

כשיהיו לי עוד שאלות אני בטוח שתענו לי. אגלה לכם סוד זו הנסיעה הראשונה שלי לחו´ל בכלל שוב
אמיר

salmax

New member
טוק טוק כבר לא זול

יקירי הרשה לי לתקן אותך המוניות כבר זולות יותר מהטוקטוק מכיוון שחייבו את הטוק טוק לעבור להשתמש בגז במקום הדלק המזוהם.

למעלה