אני חדש כאן

giladznaor

New member
אני חדש כאן

שלום לכולם! קצת על עצמי - שמי גלעד, בן 22 ולאחרונה התחלתי להתעניין ביפנית. אני כרגע לומד עצמאית מכמה ספרים מצ'וקמקים. התעניינתי ביפנית כי אני מתעניין מאוד באוריגמי ובמשחק GO, וכנראה שאני גם אקפוץ לשם באוגוסט לכנס אוריגמי. קראתי את כל המאמרים, אבל לא ראיתי משהו על איפה אפשר ללמוד יפנית באופן מסודר בארץ. נ.ב. לכל בעלי הפאלם, אני יכול להמליץ בחום על כמה מילונים / "מורים" לkana. בברכה, גלעד נאור

היי גלעד!!!

ברוך הבא!! אם אתה גר באזור חיפה אז במוזיאון היפני שם יש שיעורי יפנית...יש גם למתחילים וגם למתקדמים...ואם אתה גר במרכז לפני מה שהבנתי אפשר למצוא מורים פרטיים ע"י פרסום הודעה בעיתון...אם אתה מחפש ספרים ללימוד יפנית באופן עצמאי בעברית..לא נראה לי שתמצא..ואם כן אז תגיד לי=)

Yuske

New member
יאי עוד גלעד למרות שאת שלי רושמים

עם י זאת אומרת גילעד (וזה עם יוד!!!!!!!) בכל מקרה איפה אפשר ללמוד לשחק GO כאילו אני רוצה לדעת על המשחק הזה חוץ מזה שזה משחק יפני... אגב: ברוכה הבאה לפורום JA NE (משהו בסגנון "נתראה")

נעל

New member
במוזיאון קא? נשמע מעניין...

מישהו אולי יודע מה היקף השעות בשבוע, מי מלמד שם (שמות אולי?), ואם יש ימים קבועים בשבוע שבהם הקורסים מתקיים (אילו ימים)? היא תוכל לבדוק זאת בעצמה, כמובן, אבל עד שנעל תזיז את עצמה (העצלה) בטח יעבור כאן מישהו שיודע. נעל

תחפשי

את האתר של המוזיאון...אני לא מוצאת אותו עכשיו. אבל אני יודעת שזה ביום ראשון, למתחילים נראה לי זה ב6 עד 8 וחצי ולמתקדמים זה מ8 וחצי עד 10 אבל אני לא בטוחה...

למעלה