אני חדש כאן

gilad269

New member
אני חדש כאן

שלום שמי גלעד,ואני מחיפה,ואני אוהב את שוטי הנבואה.

../images/Emo121.gifלאאאאאאאאאאאאא

למה קוראים לך גלעד? עכשיו יחשדו בי עוד יותר... ממצב? שם יפה יש לך.... אני גלעד בן 14 מעפרה

gilad269

New member
מצטער

אגב אני בן 30 מחיפה,ואיזה כיף להיות כאן ולשמוע במקביל דיסק של שוטי הנבואה

gilad269

New member
../images/Emo51.gif

ואגב ביום ראשון האחרון היה לי יומולדת

nawa

New member
שלום שלום

ברוך הבא ל
נו הקט אני נאור, בן 28,
טו 29 מהקריות !

חחחח =) אהלן

יש הרבה מהאיזור של חיפה והקריות כאן... *חיפה בשליטה* אז זהו...שלא! =) נו עזוב...אז ככה אני הדר מואשמת 17 מראשון לציון ברוך הבא לפורום! תתתחיל להתמכר אלינו..=) ונאור- חחח אתה לא הכי זקןןן!!! =) יייאאאא... מטורף מה שהולך כאן

gilad269

New member
רגע...

מה כולם ילדים כאן.לפחות אני מקווה שאתם יודים מי מכוון את התנועה

מותק...

אנחנו??? ילדים????????? זה שאני בת 17 עושה אותי לילדה???????????????. o_O טוב האמת שכן...אבל עם הזמן אתה תתרגל אלינו יש כאן מכל הגילאים מ-12 ועד 30 (שזה בעצם אתה) יש כאן אנשים בני 20+ נפלאים ומקסימים!!! ואתה תראה שאנחנו אנשים טובים... והשוטרים מכוונים את התנועה..!! איזו מן שאלה מטופשת זו?!?!

gilad269

New member
../images/Emo98.gif

אני אוהב אנשים מקסימים.ולגבי מי מכוון את התנועה-אם היית מכירה את שוטי הנבואה אז היית צריכה לדעת את התשובה
מי מכוון את התנועה ומי נוסע........אם אלוהים נמצא בתוך מחשבותי

חחחחחח איזה חמודדדדדד =)../images/Emo163.gif

אני שמחה שאתה אוהב אנשים מקסימים....גם אנחנו!!! =) וזה היה בצחוק מה שאמרתי..!! חחחח נראה לך באמת שאני אגיד שהשוטרים מכוונים ת'תנועה? o_O טוב בעצם...אתה לא מכיר אותי ואת הסגנון דיבור שלי...אז יאלה להתחיל להתרגל ולשנן את הסגנון דיבור שלנו כאן! אבל אם כבר מדברים על זה ש"אם היית מכירה את השוטים אז היית צריכה לדעת את התשובה..." אז יש לי תיקון בשבילך חביבי!!! השיר המדהים הולך יות בכיוון של.. "מי מכוון את התנועה ומי נוסע?...איזה מן סוג של השפעה פועל עלי? מה האמת בנבואה? ומי יודע ... אם אלוהים נמצא בתוך מחשבותי." **טאטאם!!!** אהמפפפ זהו...יום מהנההה

../images/Emo121.gifברור שאנחנו יודעים זה המחול

(שמסובב, שמניע ת'תנועה גוף נשמה אדם יההההההההההה)

gilad269

New member
תודה

עוד אחת מחיפה איזה יופי
גם את חובבת שוטי הנבואה

למעלה