אני חדש כאן

taxi555

New member
אני חדש כאן

שלום לכולם אני משה חוזר בשאלה מגיל 17 אבל..... מתוך בחירה ולא בגלל שהיה רע לי כי תאמת יש דברים בדת שבאמת חסרים לי בחיים החילוניים שלי אבל אי אפשר לאכול תעוגה שלמה אז בהצלחה לכולנו משה!!

אלי פלס

New member
היי משה

שמח שמצאת את הדרך והגעת בשלום. אני לא מכיר מישהו שיצא בשאלה בעל כרחו. כולנו עשינו זאת מתוך בחירה... החיים החילוניים - מהביקורת שיש לי על הציבור החילוני אפשר לבנות כתב אישום ארוך כאורך הגלות. אני לא שייך ל"חילונים" בדיוק כפי שאני לא שייך ל"חרדים" או לכל ציבור אחר... נעים מאוד, אני אלי.

adam222

New member
משום מה יש לי ת´הרגשה....

שאתה מעלינו כי כביכול את יצאת למרות שהיה לך טוב... וואללה, תותח 160ממ - משתחווה לפניך מוריד ת´כובע וקד קידה קלה.... מה אתה רוצה... קבל סוד קטן: 1. כולנו פה מתוך בחירה... ועזבנו בגלל שלא נתנו לנו בחירה. 2. רובנו לא עזבנו כי היה רע - כי בחוץ הרבה הרבה יותר רע... (הכוונה לקשה, אך אשתמש במטבע לשון שאתה השתמשת בו). >אדם מצטער על האלימות המילולית, אך שונא מתנשאים<

וירא אלהים כי טוב...

מה זאת אומרת "לא יצאת כי רע לך" ? תסביר... אדם, אולי הוא מתכוון רוע גסטרונומי פילולוגי טמפררי, לך תדע... אבל באמת תסביר... אדם, אפרופו אלימות, פששש אתה משתוקק

uri80

New member
רד ממנו אדם- לא נראה לי שהוא מתכוון

לא נראה לי שהוא מתכוון למשהו רע או שהוא מתנשא הוא סתם הביע את דעתו

taxi555

New member
לא התכוונתי להתנשא

מה שבאתי להגיד שגם היום אחרי שחזרתי בשאלה יש לי פינה ממש חמה לדת ועוד דבר תמיד חינכו אותי כשהייתי קטן לא לשנוא אף אחד ולכבד כל אדם ולעזור אחד לשני והכי חשוב תמיד אמרו לי לא להוכיח שום אדם עד שתהיה במקומו(הכוונה היא לא להוכיח אנשים על איך שהם מתנהגים אם אתה לא יודע למה הם מתנהגים כך זאת אומרת כמו חילונים כי הם תינוקות שנישבו וכאלה) הנקודה היא שלא התכוונתי להתנשא או להתלכלך פשוט אני אוהב כל אדם איכשהו !!ולא שונא אף אחד בגלל מה שהוא מייצג(אלא בגלל מה שהוא באמת עושה טוב או רע) בתודה ובהתנצלות אם פגעתי במישהו בגלל שהוא לא הבין אותי נכון משה

../images/Emo45.gif נראה לי שעכשיו זה מובן

ורוב משתתפי הפורום יסכימו עם הגישה הזאת שלך. לפעמים יש קצת כעס ו"אנטי" למושגים או לאנשים מהעבר אבל כולנו מסכימים שצריך לבחון אדם על פי מעשיו ולא על פי השתייכותו הדתית (או הפוליטית או הלאומית). ברוך בואך לפורום! חנה ~ מנסה להמנע ממלחמות מיותרות בפורום ומסרבת להשתמש בסוגריים משולשים ~

למעלה