אני חדש. נראה לי.

• פותח הנושא WoLfN
  • פורסם בתאריך

WoLfN

New member
אני חדש. נראה לי.

אני חדש. אם זה עוזר. לא עוזר? לא חשוב. כן. נוגע לי על קיומו של הפורום הזה רק כי נכנסתי לבלוג של שיר-לא-מהכתה, הידועה לכם בתור פרודנס. נכנסתי כי... אמ... יש לי כמה בעיות וכאלה, ואני גם יודע איך לעזור לאנשים עם בעיות ושטויות, כי אני יודע כמה זה מעצבן להיות לא "מקובל". כן. לא. אולי, וגם זה מוטל בספק. תודה לכם/ן. על מה תודה? אין לי מושג. תודה על... היותכם אנשים חביבים/לא חביבים? לא. זה לא יצא טוב... לא משנה, אני רק מסתבך O_0

ברוך הבא!../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

אני הדס!ולמרות שאני חדשה כאן אני אשמח לעזור לך בכל בעיה. והבנתי לפי הפרטים שלך שאתה משועמם....אזזז הודעה לך ולכולם:
פתחתי קומונה!"משועממים משועממות וכאלה שלא".כולם מוזמנים לכתוב על כל נושא שעולה לכם בראש ולהעביר את זמנכם!מקווה שתיכנסו!
הדסוש.

s p i n e

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo175.gif

הממ.. קוראים לי הדס, ולמקרה שתהית, אני הדס הישנה, והדס שמעלי היא חדשה.. :) סתם משוויצה..
הממ אניוואי ברוך הבא לך ולפיצול האישיות שלך! הדס.

WoLfN

New member
אני מבקש, יש לי פיצול אחד.

והוא נורא נעלב שחושבים שהוא יותר מאחד. יש לי פיצול אחד ויחיד, ואני אואב אותו מאוט. [ד"א, אני לא כותב עם שגיעוט חטיוו, רק שולת!!1 ודברים כאלו:)]

s p i n e

New member
אבל.. אבל..../images/Emo175.gif

אני רק אמרתי ברוך הבא לך שזה 1, ואתה בן אדם, כן? וברוך הבא לפיצול האישיות שלך.. ולא אמרתי פיצולי אישיות.. :\ הדס.

p r u d e n s

New member
זה אני! זה אני!../images/Emo176.gif

בואו נצא במחולות
נדב כיבד אותנו בנוכחותו, הידד

למעלה