סיפור חיי
אני בן דולינקו מרמת ישי. מגיל צעיר מאוד נחשפתי באמצעות הרדיו את קווין. אבל סיפור מצחיק ומוזר: נכון אומרים שאם שמים בבטן של אישה הרה מוצרט, אז הילד ייאהב את מוצרט? אז מה שקרה שאימא שלי הקליטה את הלהיטים הגדולים המספר ה-1 של קווין ושמעה אותו בזמן שהייתה בהריון איתי. יכול להיות שזה השפיע עליי ברמות קשות. כשגיליתי שפרדי מרקיורי מת מאיידס ב-24 בנובמבר 1991, שנולדתי ממש לפני מותו (ב-14 במרץ 1991), היה לי מין תחושה שהוא ''שלח'' לי מסר שהוא רוצה שאעריץ אותם. גם שמעתי להקות אחרות והיה לי מבחן: אם להקה תעזור לי בחיים, אני אהיה איתה. ''קווין'' בחרה בי. כל השירים אהובים אליי, אך במיוחד ''אהבת חיי'' שהיא בלדה שהוא כתב לחברתו מרי אוסטין. השיר גם הוא אישי בשבילי. הייתי מאוהב קשות בילדה שדחתה בי. לקחתי את הדחייה בשיר ''אהבת חיי''. עשיתי פרויקט מיוחד על ''קווין''. קיבלתי מצויין על הפרויקט. האלבומים שלהם הם האהובים עליי, אך האלבום הראשון (שנחשב אז ככישלון) הוא האהוב עליי. פרדי מרקיורי משחק את השירים בכל מיני קולות. אף פעם לא הייתי בהופעות של קווין, אך ראיתי את יתר ההופעות ביוטיוב (!). ברור שהייתי רוצה להיות בהופעת מחווה של ''קווין'', אבל אני יודע שזה לא ''קווין'' האמיתית. אני מת שבריאן מיי ורוג'ר טיילור (ואם יירצה ג'ון דייקון) יגיעו לארץ. הייתי מת ללכת לפסל של האליל שלי, פרדי מרקיורי המלך!