אני חדש פה, ואולי שאלו את השלה הזו כבר אלף

אני חדש פה, ואולי שאלו את השלה הזו כבר אלף

פעם, אבל בכל זאת, יש תרגום ניתן להשגה לסידרה???

Gilliana

New member
מכיוון שמדובר בהורדות פיראטיות...

... לא נוכל לדון בכך מעל גבי פורום זה. בכל מקרה - לא ניתן להוסיף תרגום לקלטות וידאו.

לידיעתך,

לכתוב תרגום, לפרסם אותו באינטרנט, להוריד אותו, זה חוקי לחלוטין! בקשר לאיך לסנכרן את התרגום, זו לא בעיה. המשך יום טוב.

תודה!

זה הוקלט בארה"ב, אז איזה עורץ אני לא ממש יודע, (אני קיבלתי את זה בדואר לפני חודש...) בכדי להעלות את התרגום צריך תוכנה פשוטה שממירה מDVD לDVIX , ואז מטעינים את התרגום ע"י תוכנה נוספת שנקראת BS PLEIR ואם משהו במקרה יודע על עוד תרגומים אודה לו.

Gilliana

New member
אתה מתפרץ בדלת הלא נכונה

כי לא בפני צריך לשטוח את הטיעון הזה, אלא בפני הנהלת "תפוז"...

לא הבנת אותי

אני מסכים איתך בענין הורדות לא חוקיות כמו להוריד מהרשת סרטים או סדרות, שחוץ מזה שזה לא חוקי, אסור לדון על זה ב"תפוז", אבל, תרגומים שאנשים כותבים ומפרסמים, זה חוקי, מותר, ואני מניח שאין עם זה בעיה גם כלפי "תפוז" ומהסיבה הזו האתר שנקרא "טורק" בו מופיעים התרגומים הוא אתר חוקי, ולא צריך שיתוף קבצים בכדי להוריד אותו, ידידי, לא התכוונתי לפגוע בך אלא רק לעדכן אותך.

Gilliana

New member
ידידתי - אם כבר

ולמה אתה חושב שפגעת בי? בסה"כ ניסיתי להסביר לך שלמיטב ידיעתי חל איסור פרסום חומר כזה בפורומי תפוז - לפחות נכון ללפני חצי שנה. אם החוקים השתנו בינתיים, אדרבא ואדרבא. אגב - הבנתי אותך מצויין מהרגע הראשון...

למעלה