אני חדש פה. ויש לי בעיה קשה.!

פשוטון31

New member
אני חדש פה. ויש לי בעיה קשה.! ../images/Emo53.gif

הבעיה שלי מאד מאד מורכבת.וקשה. בעית ריחוק מהמשפחה , עקב בעיות אישיות, וכנראה פסיכולוגיות. מדובר בכ:4 שנים של ריחוק. אינני בקשר איתם , לא טלפונית ולא כלום. בזמן האחרון אני מאד מאד מתגעגע אליהם,ורוצה לחדש את הקשר שנקרע בגללי. בימים האחרונים אני חולם חלומות שקשורים למשפחה הקרובה,והם מאד מאד חזקים,ומשאירים תחושה מאד חזקה של כאב וגעגוע. ככל שהזמן חןלף לו , כך קשה יותר לנסות לעשות צעד לאיחוד מחודש.! אני בדיכאון . קשה לי במיוחד בתקופה האחרונה. אני מעוניין לקבל טיפול כי אני מרגיש שלא אוכל לשאת עוד את מצבי . זה ממש מגיע לרגעים של מחשבה על הנורא מכל....ואני לאט לאט מתחיל לאזור אומץ לעשותו. אנא.: אני זקוק לעזרה. אני מטמוטט פה

רומי1770

New member
קודם כל ברוך הבא, ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

פשוטון יקר... אני מבינה שמאוד מאוד כואב לך עם הנתק שיצרת עם המשפחה, זה לא פשוט לחיות בלי משפחה, בלי הקשר הראשוני החשוב הזה. לפחות אתה יודע שאתה מעוניין לחדש אותו זו התחלה זה משהו למה שלא תפנה לעזרה מקצועית? כמו שאמרת, תבין מה קרה, למה, ואיך להשיב את הסדר על כנו. תשיב לעצמך את הבטחון העצמי אני יודעת שלא פשוט, אבל צריך לעשות את הצעד הזה של הפיוס במיוחד אם הניתוק בא ממך, הם בטח פגועים לא פחות ממך הם בטח גם מתגעגעים אליך מאוד מאוד אז תצבור כוחות ותעשה את הצעד, אף פעם לא מאוחר מידיי.. אשמח לשמוע , תמיד רומי

פשוטון31

New member
הצעד הראשון...

קודם כל תודה על ההתיחסות. שנית אני חייב להעיד שלאחר שכתבתי את הדברים אתמול ירד מקצת העומס מעליי. ובלילה השארתי הודעה במזכירה האלקטרונית של אחד מהוריי,והראתי סימן חיים. אני מטיבעי אדם מאד סגור, ומפנים כמעט כל דבר שקורה בחיי. אני מאד רוצה להתקדם בבעיה הזו ואני מוכרח להודות שאין לי ממש אין לי כח רצון לעשות כך. תודה רומי.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אז קודם כל זה שיעור חשוב, לך ולכולם: הכתיבה משחררת, התמיכה מעודדת! דבר שני, יופי שעשית את הצעד הראשון. נקווה שיתהווה כאן תהליך מקדם ומקרב. אתה מוזמן להמשיך ולכתוב, לספר, להתייעץ.

למעלה