אני חדש פה - ויש לי מה לומר

freeדום

New member
אני חדש פה - ויש לי מה לומר../images/Emo124.gif../images/Emo125.gif

אני חייב להתחיל בפירגון אדיר!!! לא ידעתי על קיומם של הפורומים המעולים האלה בתפוז, אני עדיין מנאמני IOLהנבגדים. יש פה אחלה פורום בנים, ברמה קצת יותר גבוהה ממה שאני מכיר בפורומים אחרים - ואני שועל רשת לר קטן :) אמנם בלילות הצ´אט פה לא פעיל בכלל, רוב האוכלוסיה עדיין ב- IOL ולדעתי זו טעות. אני הולך להפיץ את השמועה ולהביא את כל האנשים לפה. אז אניעובד למשכני החדש בפורום הזה.

MARMELAD

New member
יואל יואל יואל

היו ימים.. אני אותם זוכרת.. עושה רושם שאתה לא רק זוכר אותם אלא עוד חי אותם
ברוך הבא...! הצ´ט של תפוז אמנם לא פעיל כמו שהיינו רוצים שיהיה, אבל הוא עובר שינויים ושיפורים על בסיס יומי כדי להפוך אותו לנוח יותר. לגבי הפורומים - אני חושב שהפורומים של תפוז הם בהחלט הכי נוחים לשימוש. חוץ מזה.. לנו יש את התפוז חפוז... והחבר´ה יעידו שחצי מהפעילות מתבצעת כאן בפרטי... אז פרידום חומד, כנס, שב. קפה? עוגה? (אלייייי! אורחים נוספים הגיעו)

אלי פלס

New member
../images/Emo95.gif |עוגה| הגעתיייייייי

יקירי (והחברים שאתה סוחב אתך על הגב), תשב, תרגיש בנוח. להכין לך משהו לשתות?

MARMELAD

New member
העוגה כבר נגמרה.. יש ../images/Emo94.gif

ואני גם יכול קפה? או שזאת פריבילגיה לחדשים בלבד?

לירוי25

New member
פותחים שולחן ולא קוראים ללירוי??

איך אמרו חזלנ"ו - "מי שאוכל לבד מת לבד!" מרמלד, תעביר ת´עוגה!

fayd

New member
אויי זה ממש נחמד.

אתם לא חושבים שזאת תמונה קצת סוראליסטית כולנו יושבים בעמצה הפורום ומדברים על אייך כולם היו רוצים עוגה גבינה עם פרורים (מקווה שלא אכפת לכם זאת העוגה החביבה עליי) אני ממש יכול ליראות אותנו גרים באר"הב הברית באיסט ויליג´ הולכים לערביי דיקלום ושירה תרבותית של ימיי הבינים או שירה מודרנית חובשים קסקט הפוך על הראש ושותים קפוצ´ינו הפוך מסובב וארוך מול אייזה פלוץ אחד עם זקן צרפתי שמקריא מיתוך קרטיסיות צהובות עם עיטורים עדינים של תחרה טוב זהוא. (ואני דורש שתשאירו לי דובדבן אחד)

MARMELAD

New member
האמת היא

שחוץ מערבי הדקלום והשירה.. ועם שינוי גיאוגרפי קל... זה גם ככה החיים שלי..
כל היום בתי קפה.. כל היום. זוועה!

icy rain drop

New member
דובדבן מסוכר??? גמני רוצה כזה!

מגיע לי לא? אין פה פריבילגיות לשבורי לב? אם לא אז לא חשוב. אבל אני עדין רוצה... לעניין אחר
: יש מישהו שרוצה. אתם יודעים מה רוצה. לא בעצם אולי לא.. אז, הוא רוצה קשר עם הכל כולל הכל, ופה דווקא לא מדובר על סקס, יותר על מחויבות והכל, ואני, ממש הרגע (לפני חודשיים וחצי) יצאתי מקשר כזה של שנה ושלושה חודשים, ואם הוא לא היה מזלזל בי כל כך הייתי יכולה גם להמשיך... אז הייתי ביום ד´ אצל מי שרוצה, אתם יודעים מה רוצה, וכבר לפני זה אמרתי לו שאני לא רוצה את מה שהוא רוצה- קשר מחייב. עד פה הכל טוב ויפה.. אבל.. הייתי ממש לא בשליטה (קטע עם הפיצול..) ו.. אממ דיי התגריתי בו דיי בדקתי עד כמה הוא יכול לשאת. לא בכוונה! .. התקרבתי אליו עד שלא היה מקום (לספק) וביקשתי ממנו שינשק אותי והוא לא עשה את זה... הוא אמר שאני לא רוצה... שזה הפיצול.. שאני אתחרט.. וזה קרה כמה וכמה פעמים עד שבסוף נישקתי אותו, אבל זו לא הייתה נשיקה נשיקה.... זה היה כזה ברפרוף הוא אפילו לא שיתף פעולה למרות שהוא אומר שהוא רוצה אותיוהכל אבל הוא רוצה הכל או כלום..... ואני לא יודעת ואנמי לא רוצה להכנס לקשר חדש, פי כמה וכמה כשאני יודעת שאני לא מוכנה לזה רגשית... מה אתם אומרים, הומואים יקרים ובנות הפורום החינניות?
icy.

**Blue-Lagoon**

New member
בנות...

תמיד מתסבכות את הסיפורים
בכל מקרה מיס אייסי יקרה שלי לפי איך שאני מכירה אותך, את עדיין אוהבת את מיסטר אקס, ולא נראה לי שזה יהיה לך ממש בריא להתחיל עכשיו משהו חדש... אבל זאת דעתי וחוץ מזה נראה לי שאני צריכה לדבר איתך מתישהו בקרוב

המרחפת

New member
בנות אכן מתסבכות

אבל כאן מר אייסי אמר במפורש: אני לא רוצה קשר רציני. מר ווי אמר: אני רוצה קשר רציני. מסקנה: לא.

icy rain drop

New member
גברתתתת איי סייייייי! לא מר!

ואמילי, אל שמעת את כל הסיפור של ´מיסטר אקס´..
.
icy.

MARMELAD

New member
גיברת, אדון... זה לא משנה

בכל מקרה לא הצלחתי להבין מה קרה שם בכלל

**Blue-Lagoon**

New member
כן גם אני לא

בעיקר בגלל העובדה שלא ישנתי כבר שבוע והיום ישנתי בדיוק 3 שעות

icy rain drop

New member
בשביל שניכם.. והמרחפת. :)

כן, סולחת.. ואפשר להבין למה חשבת שאני בן
אמממ, מה שקרה הוא שיצאתי מקשר של שנה ושלושה חודשים ומהות הקשר ההוא, בתקופה הרעה, הייתה שאני מתקשרת אני באה אני אני אני.. זה היה נוראי הרגשתי כל כך לא רצויה ועכשיו זה הפוך, זה שרוצה אותי מתייחס אלי כמו שאני התייחסתי לאקס ועכשיו ני מבינה ת´אקס ולמה הוא עשה דברים כאלה הוא פשוט לא רצה כמוני ואני לא רוצה כמו זה שרוצה.... חחח עכשף מובן?

המרחפת

New member
כמאמר המשורר

ששכחתי מה שהוא אמר. משהו על לאהוב את מי שמשיגים ולא לרצות את מי שלא משיגים. את יודעת, זה נשמע לי כל כך מוכר... זה מיחסים עם חברות, זה מסיפור שהיה לי עם מישהו... שרציתי הרבה יותר, והוא לא רצה. לא הבנתי איך הוא לא רוצה. עד שמישהו אחר רצה אותי (אח של זה מהשורה הקודמת, בשביל הקטע הקינקי), ואני פשוט לא רציתי. הוא לא עשה לי את זה. מה עושים? לא יודעת. אני עדיין חושבת מה היה יכול להיות אם הייתי מרגישה קצת יותר. לא דפוק?

למעלה