אני חדש פה ושמח מאוד!

smell you later

New member
אני חדש פה ושמח מאוד!

וואו...פורום לטרי! לא ציפיתי לדבר כזה...עכשיו רק צריך שיהיה אתר לניל גיימן ואני ואחי נשרוץ בפורום ונחליף חוויות מכול הספרים. אין לי ספק שבטח כבר היו דיונים בדבר ניל אבל בכל זאת...מי ראה את המיני סדרה שעשו ל"לעולם לא עולם" ??? האם כדאי להיחשף לעוד נסיון של בימאי חולם ליצור וויז'ואל לספרים? בכל מקרה אחלה פורום! ושיהיה יום נעים לכולם

Greebo

New member
i did...

it was cool... but the angel was... bad... black eyes?! i mean come on....

The Mad Hatter

New member
ברוך הבא! :)

ראיתי את שני הפרקים הראשונים של "לעולם-לא-עולם". חוץ מזה שהשחקן הראשי הזכיר לי בצורה חשודה את פול מקרטני, זה לא הלהיב אותי במיוחד. בכלל, לא זכרתי שהמרקיז דה קאראבאס שחור (וזה כמעט מוזר כמו העובדה שבסרט שמתוכנן ע"פ "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" פורד פרפקט עומד להיות שחור. הוא לא אמור להיות ג'ינג'י? מה עובר על מלהקים בימינו??) וכל זה. אגב, במקרה של "לעולם לא עולם", ממה שהבנתי-הסדרה והספר נכתבו יחד. לא ברור לי מי כתב, מי עשה ומה היה קודם וכל זה, אבל זה מה שאני הבנתי. אז שוב-ברוך הבא! אתה מוזמן להגיב ולפתוח הודעות וכו' ולענות על שאלון הכניסה של "ויימס" כשהיא תגיע..:)

Greebo

New member
he wrote the book after the tv show

there's a nice interview with gaiman on the dvd...

ויימס

New member
ראיתי את הסדרה... היא בסדר גמור...

אהבתי את העובדה שהשחקנים לא נראו דומים אפילו ברמז לאיך שדמיינתי את הדמויות, כך שהם לא מחקו את הרעיון שבראש שלי. מצד שני, אני גם אוהבת את הסדרות של אחיות הגורל ו-Soul Music, שכולם פה לועגים להן, ובייחוד ל- "!!!Faaather" של איזבל, אז תיקח את המלצותיי בערבון מוגבל.

limilu

New member
אני אוהבת את סול מיוזיק ואלה!

והכי גדול זה כשסוזאן באה אחורה בזמן לקטע שהם נופלים, אז יש כזה: "מאדר!" "פאאאאאאאאאאאאאאאאדר!" חחחחחחחחחחחחח זה גדול.

למעלה