אני חדש פה. שלום לכולם.

אני חדש פה. שלום לכולם.

לחברה שלי יש לופוס. וכרגע אמרה לה הרופא כי יש לה גם סיפליס. מה הקשר אם מישהו מבין. ומה זה???????? הצילו אני פוחד.

gaia20

New member
הי מיקי

סיפליס, או בשם האחר- עגבת- מחלת מין אחרי שקראתי בעצמי את המידע שם, הבנתי שבעצם אין קשר ללופוס, מלבד העובדה שהלופוס נמצא כאחד הגורמים שיכולים לשבש את בדיקת הסקירה ולכן למי שיצא בבדיקה חיובי, דורשים לעשות בדיקה נוספת על מנת לוודא שהשיבוש לא הגיע בגלל הלופוס (או בגלל גורמים אחרים שמצויינים שם- מלריה,הריון, איידס וכו') אני מניחה שמשמעות המידע שנתנו לחברה שלך, היא שעליה לעשות בדיקה נוספת- בדיקה סגולית, על מנת לאשר את קיום המחלה שלא כתוצאה מהלופוס. אני לא יודעת בן כמה אתה, או כמה אתה מודע למחלות מין, אבל אני היתי אומרת שיש לך ממה לפחד- מהעגבת ולא מהלופוס, כמובן, וצריך להזהר בהתאם עד לבירור מעמיק של התוצאות שהיא קבלה. בהצלחה.

תודה לך .

את כניראה צודקת היא לא הבינה את הרופאה שלה. זאת רק עוד בדיקה שהיא עוברת. הלופוס פוגע בה בכליות באנזים של הכבד, ובפרקים. מכיוון שזה החמיר לאחרונה, ערכו לה עוד בדיקות. תודה לך מיקי

gaia20

New member
אין בעד מה

שיהיה לה בהצלחה, ונשמח לשמוע עליה עוד.

avi4004

New member
למיקי הקורא שלום רב

לי יש חברה שלקתה בלופוס והיא סובלת נורא מכאבים חזקים ברגליים היא מתייסרת ובוכה לי כל הזמן. אני תומך בה אפילו שאיני יכול לראות אותה בוכה סובלת . רציתי להגיד לך תמוך בה, ותקטין ראש כי חברתי עצבנית כי מחלה זאת גורמת לעצבים להתפרציות זאת מחלה קשה כל מחלות הראומטיות הן קשות.לפי מה שרשמת חברה שלך במצב קשה .בכלל לא טוב.תעזור לה תותר לה כך גם אני נוהג .חברתי אוהבת אותי אנו ביחד שלוש וחצי שנים ופתאום זה יתפרץ לה ואני אוהב אותי מפחד לפגוע בה, למרות שקשה לי כי היא לפעמים מעצבנת אבל אני לא שוכח שהיא חולה, אני לא יודע מה טיב היחסים שלכם אבל תעזור לה אל תגרום לה להרגיש לבד ,תתמוך לאורך כל הדרך

gaia20

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה