אני חדש פה אני בן 10 ומחכה לדיסק החדש שנה טובה אוריאל
S sHiR TaDmOr New member 21/9/07 #6 ../images/Emo20.gif../images/Emo74.gifברוך הבא אני שיר בת 14 וחצי :]
א אריאלה פיקסלר אלון New member 21/9/07 #12 רועי אני אקרע אותך...עזוב ת'לפטופ שלי.... אז אוריאל.... כעת אני באמת אריאלה.... חחחחחח.... פשוט הבן שלי נוהג להשתלט לי על המחשב וברוב חוצפתו גם לא מחליף חזרה את שם המשתמש... בכל מקרה שיהיה לך בכיף איתנו פה, כי יש כאן אחלה חבר'ה. צום קל וחתימה טובה.
רועי אני אקרע אותך...עזוב ת'לפטופ שלי.... אז אוריאל.... כעת אני באמת אריאלה.... חחחחחח.... פשוט הבן שלי נוהג להשתלט לי על המחשב וברוב חוצפתו גם לא מחליף חזרה את שם המשתמש... בכל מקרה שיהיה לך בכיף איתנו פה, כי יש כאן אחלה חבר'ה. צום קל וחתימה טובה.
X xlulitx New member 25/9/07 #18 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifברוך הבא../images/Emo9.gif שמי לאה , בת 13+. השתלבות מהירה ונעימה
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifברוך הבא../images/Emo9.gif שמי לאה , בת 13+. השתלבות מהירה ונעימה
O OoO gali OoO New member 26/9/07 #19 ברוך הבא^^ אני גל,בת 11 וחצי.. אני מציע לך לראות את אומנות השירשור,[שעשתה ירדן]כדי למנוע אי נעימות בעתיד. להסבר מפורט יותר,אתה מוזמן לפנות אלי במסר|מכתב| השתלבות מהירה ..
ברוך הבא^^ אני גל,בת 11 וחצי.. אני מציע לך לראות את אומנות השירשור,[שעשתה ירדן]כדי למנוע אי נעימות בעתיד. להסבר מפורט יותר,אתה מוזמן לפנות אלי במסר|מכתב| השתלבות מהירה ..