אני חדש פה...

IDstorm

New member
אני חדש פה...

אני מצייר דמויות קומיקס כבר הרבה זמן, בעיקר בעפרון, ולפעמים עובר עליהם בעטים וטושים דבר ראשון רציתי לדעת מה זה אינקינג ואיך עושים את זה ודבר שני באיזה תוכנה כדאי להשתמש בשביל לערוך ציורים במחשב?

murmur

New member
אינקינג זה בדיוק מה שאתה עושה

זה לעבור על הקומיקס שצוייר בעפרון בעזרת עט, תוכנות מומלצות לעריכת ציורים הן פוטושופ ודומיה

amitais

New member
יש

כל מיני שיטות. יש דיו עם מכחול sable. יש דיו עם ציפורן פלדה. יש דיו עם מברשת שיניים. יש טושים עם קצה מכחול. יש עט וואקום למחשב. יש עטי רפידוגרף בעוביים שונים. ואחרי שאמרתי את כל זה, דיו אפשר לעשות גם עם עטי פיילוט.

IDstorm

New member
איפה מוצאים את כל זה?

ומה זה העט למחשב? חוץ מזה, יש עטי-עכבר שאפשר לצייר איתם ישר במחשב?

אמיר0

New member
עטי-עכבר

קוראים להם טבלה גרפית (Graphic Tablet). צעצוע חמוד, ולפי דעתי שווה את הכסף - למרות שאני לא משתמש בו לציורים שלי (אפילו שיש לי).

IDstorm

New member
ומה עם העטים?

קונים אותם בחנות של ציוד לאומנות?

ailag

New member
ציוד למחשבים

אבל צריך להזהר - באג ושות' מוכרים רק את acecat (עם T בסוף), שנראה די טפשי - במיוחד בגלל הדמיון המחשיד לacecad (שזה דוקא נחשב). למיטב ידיעתי, acecad ו wacom graphire הם הסוגים הטובים. הgraphire שלי בינתיים בסדר, ביומו השני (העכבר טיפה מרגיז, אבל זה בסדר), אבל לא עשיתי איתו משהו רציני עדיין.

amitais

New member
חנויות לציוד אומנות

אני ממליץ על פינת הצייר בגאולה פינת הירקון, שני מטר מדרום למגדל האופרה. יש שם עדיין את מכחולי הסייבל של קולורהיט (colourhit), שנעלמו מחנויות אחרות בארץ. אבל גם בקרביץ אפשר להשיג דיו, מכחולים, טושים ורפידוגרפים.

למעלה