אני חדש פה

אני חדש פה

שמחתי מאד למצוא את הפורום הזה. אני ברזילאי מריו ולא הייתי שם כבר 14 שנים. הסדרה משחזרת לי נופים ואוירה שאני מתגעגע אליהם. רציתי להעיר כמה דברים ולשאול משהו: 1) מה הטעם לספר פה את מה שטרם ראינו? זה מוציא את המתח בצפייה, לא? 2) יש פעמים שהתרגום ממש גרוע, לדעתי. האם אתם יודעים מה הכוונה כשמישהי אומרת: "החלטתי להפסיק לאכול חלומות"? האם כל הצופים יודעים מה זה "שוראסקו", "שופי" ועוד מושגים בפורטוגזית? 3) פיספסתי את הפרק אחרי שקלרה הלכה למסיבה שאירגן הבוס שלה בחנות, זה שמתחיל איתה. מה קרה אח"כ ולמה היא עזבה את העבודה? תודה לכולם ולהשתמע.

D u l c i n e a

New member
../images/Emo41.gif שלום! ברוך הבא לפורום ../images/Emo41.gif

ברוך הבא!
אני מקווה שתהנה בפורום. זה נהדר שמצטרף לפורום מישהו שבא מברזיל
לגבי השאלות: -יש אנשים שאוהבים לדעת מה יהיה בעתיד, ויש כאלה שלא. אם אתה לא אוהב, אל תיכנס להודעות בהן יש סימן של ספויילר. כשאני שמה ספויילרים, אני מוסיפה אייקון של ספויילר.
-לגבי התרגום - זה נכון. אני חושבת שבגלל שרוב האנשים שצופים לא מבינים פורטוגזית, הם בדרך כלל לא שמים לב, אבל לפעמים זה יותר מדי בולט. לגבי המונחים, אני למשל לא ידעתי מה הם אומרים עד שהראו את הסצינות בטלנובלה. ככה אפשר גם לצפות בטלנובלה מעניינת וגם להבין מונחים חדשים. יהיה נהדר אם תוכל ללמד אותנו עוד מושגים.
-לגבי קלרה - היא שתתה במסיבה, אבל לא בגדה בפרדי. היא חזרה כולה שתויה והוא כעס עליה מאוד. היא עזבה את העבודה כי נכנסה לחנות הבוסית הקודמת שלה, ונזכרה ברגע שהיא תפסה אותה על חם כשהיא "שאלה" את השרשרת. היא ברחה מהחנות ומאז לא חזרה אליה. אם יש לך עוד שאלות, אני אשמח לענות

מושגים

תודה דולצ'ינאה. למאפה הברזילאי הדומה לסופגניה שלנו קוראים SONHO (קוראים:סוניו) שמשמעו חלום. "שוראסקו" = ברביקיו = אסאדו (בסדרות הארגנטיניות), אנחנו קוראים לזה "על האש". בעניין של קלרה ראיתי רק את סוף הסיפור שבו פרדי מופיע בחנות כשקלרה יושבת שם עם מנהל החנות ועוד מישהי שאומרת שקלרה לא יכולה להמשיך לעבוד שם. מה היה הסיפור הזה? איך פרדי נכנס לעניין? תודה :)

ושופי..?סוג של משקה..?

אני זוכרת שפעם הופיע איזה סלט בשם אידוקי..או משהו בסנגון ובאמת לא היה לי שמץ מה זה... אה עוד משהו שמצחיק אותי...עניין ה"גרביים השחורות" זה לא גרביים...זה גרביונים! גרביים שחורות זה נשמע מגוחך טיפה...אבל גרביונים שחורים...עוד אפשר להבין..

ler

New member
../images/Emo72.gifשופי- chope-

היא פשוט בירה
מחבית...

למעלה