אני חדש פה

almog9

New member
אני חדש פה

אני חושב שיש לי דכאון וחרדה וובכן קצת מפאדח לדבר על זה אבל בהחלט בלילה אני מרגיש בדידות ופחד והצואה שלי לפעמים יש לי קיבה רכה ולפעמים עצירות......חחחח קצת לא נעים!!! אתם חושבים שיש לי חרדה?

גנדלאף

New member
ברוך הבא

wolcam ברוך הבא גם אני חדש פה לא חושב שיש לך דיכאון דיכאון זה מורכב.חרדה יכול להיות . חג שמח

ברוך הבא אלמוג../images/Emo24.gif

אני חושבת שאתה צריך להרחיב קצת יותר על עצמך. ספר ממתי התחילו התסמינים האלה, האם הם רק בלילה? ממה אתה פוחד? יש משהו מוגדר או שאתה רק מרגיש פחד. לגבי היציאות שלך, זה אופייני לקיבה עצבנית ולחרדה. הבטן שלי כבר שנים משתוללת ולא צפויה. ספר בן כמה אתה ומה גורם לטריגר החרדה אצלך. כיצד אתה מרגיש כשאתה נתקף חרדה ובדידות, האם זה מלווה בתחושות פיזיות כלשהן? הזעה? רעד? סחרחורת? חולשה? בלבול? דופק מהיר? בחילה? אם קצת תיתן יותר פרטים נוכל יותר לעזור. מיכל

WELCOME ../images/Emo142.gif

ברוך הבא. זה לא מפדח לדבר על זה, לפחות לא כאן. בדידות ופחד הם רגשות שקשה לעמוד בהם, ומה לעשות שהם תוקפים חזק בלילה, כשהכל נראה גדול ומאיים. הפורום הוא לא מקום לאבחנות פסכאטריות אולם אני מאמינה שקשה לך מאד, ושבנוסף לזה, מביך אותך שאתה מרגיש כפי שאתה מרגיש. עכשיו כבר לילה.
חושבת עליך, תלמיד בן 16, אי שם, שקורא לעצמו "ילד מעצבן" בכרטיס האישי שלך ושולחת לך חיבוק וירטואלי
ושיר על לילה...

שיר ערש ללילה טוב... ../images/Emo79.gif

שם שיר: הלילה הוא שירים מבצע: חוה אלברשטיין לחן: חנן יובל מילים: תרצה אתר ◄ מילות השיר חכו נא עוד רגע, חכו נא בשקט, חכו בזהירות, המסך יורד, הלילה איננו רק חושך על דרך, לפעמים הוא שירים וניגון והד. כן, לפעמים הלילה הוא שירים רבים. לפעמים, כן, לפעמים, הלילה מנגן ומכה בתופים לפעמים, הוא עד כדי כך תמים. חכו נא עוד הרף, עיצמו העיניים חכו עוד שנייה - זאת ולא יותר, הלילה אינו רק חלום ושמיים לפעמים הוא תפילה למחר אחר. כן, לפעמים, הלילה הוא תפילות רבות לפעמים, כן, לפעמים, הלילה מתפלל, ועיניו עצומות לפעמים, הוא עד כדי כך תמים. חכו נא עוד רגע, היא כבר מסיימת, רק רגע וסוף - האורות כבים, הלילה איננו רק ארץ רודמת, לפעמים הוא, פשוט, קצת שירים יפים. כן, לפעמים, הלילה הוא שירים יפים לפעמים, כן, לפעמים, הלילה הוא ניגון וחדוות נעורים לפעמים, הוא עד כדי כך תמים. הלילה מנגן ומכה בתופים לפעמים, כן, לפעמים, לפעמים, הוא עד כדי כך תמים.

י רדן

New member
אלמוג, ברוך הבא.

תנסה לפרט יותר מה בדיוק אתה מרגיש. לגבי נושא הבטן המשתוללת הרבה פעמים שמרגישים פחד או חרדה מיד זה משפיע יודעת בדיוק על מה אתה מדבר סובלת מזה כבר שנים (לפני בחינות, לפני ארוע משמעותי) ...במצבי לחץ... אך קשה להבין מדבריך ממתי אתה סובל? פנית למישהו לקבלת עזרה תפרט יותר זה המקום. תרגיש טוב ויום נעים לך.

למעלה