אני חדש פה!

R y a n O

New member
אני חדש פה!

אני רואה ביס וויקנד מאז שהוא עלה לאוויר בעיקר את הסדרות ריאליטי אתם יודעים מתי השרדות 10 תגיע ליס וויקנד? שאלתי ת'שאלה הזאת בפורום סדרות מציאות ואמרו שהם לא יודעים מתי היא תשודר ואם יס קנתה את העונה או לא

כנס

יס רכשה את השרדות 10 "העונה העשירית של "הישרדות" תשודר בארה"ב החל מפברואר, גם העונה העשירית של "הישרדות" תשודר בערוץ "yes weekend" אך טרם נקבע מועד שידור. התוכנית שזוכה ל-19.65 מיליון צופים בארצות הברית, הוחתמה בשבוע שעבר לשתי עונות נוספות." הנה הקישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033289,00.html

JoHnYmYsTeR

New member
יש!! עוד שתי עונות

סדרה מצוינת! רק העונה התשיעית היתה על הפנים

R y a n O

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo26.gifאני מקווה שהיא תשודר...

בזמן הקרוב.........מאוד..........

JoHnYmYsTeR

New member
כן.. ראין או היה אחד החביבים עלי

בהישרדות 7 הוא ואנדרו ומישל

|ספויילר| הישרדות 10-הזהרו!

הזהרו הודעה זו כוללת פרטים המעונה ה עשירית!!! העונה היא אחת העלובות. יש שתי שבטים, אחד קורר ואחד אולנג, קורר זה השבט היחיד בכל התולדות של השרדות, שפשוט לא הפסיד אף תחרות על הפסל. זה הגיע למצב שלפני המיזוג היו 9 מקורר ו 1 מאולנג. כן 1. בקיצור על הפנים..

../images/Emo58.gifהישרדות -עד פרק 11, עונה 10

מסכים חלקית. אמנם הניצחונות של קורור עיצבנו לגמרי, אבל העונה הייתה דווקא נחמדה... עד לפרק 11 שאז העיפו לי את סטפני
. שבט של מטומטמים - איך בדיוק הם חושבים שהיא מהווה איום אם טום זכה ב-2 חסינויות גב לגב בינתיים, והיא לא זכתה אפילו באחת
הייתה להם הזדמנות להעיף את טום (האיום האמיתי, אם הם לא שמו לב - אז שייזכרו שנייה למה הם זכו בכל אתגר חסינות אפשרי במהלך השלב של השבטים... בגלל ג'אנו והערסל שלה? לא נראה לי...) והם פיספסו... עכשיו הוא בטח יגיע לגמר רק דרך חסינויות (קצת הגזמתי אבל אני לא אתפלא אם זה ייקרה).

r o n c h i

New member
רופרט שולט!!

אין עליו!!! איזה מלך שהוא קיבל את המליון דולר באולסארז!!!

אווויייי

רופרט בעונה 8!!! באולסטאררר אוי זאת הייתה עונה מעולה אמבר!!!! חמודה כל כך אהבתי אותה גם בעונה הקודמת שהיא שחקה....

למעלה