אני חדש פה

RoadKill

New member
אני חדש פה

שלום קוראים לי תום ואני בן 15 מרמת השרון אני אוהב ספורט ומוזיקה ולא מאמין באלוהים. אני רוצה להצטרף לפורום

sweet heart

New member
שלום שלום

אני חייבת לציין שהכינוי שלך מעורר בי צמרמורות...ברררררר אני מרינה בת 13 מפ"ת (כיתה ח´) אני כמוך, לא מאמינה באלוהים אלא באבולוציה.
מרינה

hey

שלום תום אני גלית בת 14 וחצי (כיתה ט´) מכאיזור חדרה.. מציירת וכותבת שומעת הכל מרוק כבד ועד ישראלי.. אתה מוזמן להגיב פה על הודעות... גלית

night_wish

New member
הייתי אתאיסטית מגיל 8

ועד לא מזמן עכשיו יש לי אמונה בדברים מסוימים (שיותר נוגעים למאגיה) אך אני עדיין לא מאמינה בקיום האל מבחינה דתית. blessed be *משאלת לילה* נ.ב. לגלית התחלתי להקשיב לרוק ישראלי בזמן האחרון, יש לך אולי דברים טובים להמליץ עליהם?

RoadKill

New member
מוסיקה

אני מעדיף r.e.m oasis green day blink 182 rhcp פחות רוק ישראלי שייגעץ אחלה להקה אבל

חשוב!

היי קוראים לי שיר ואני מאמינה שיש אלוהים כי עם לא היה לא האינו כאן כלומר מי אתם חושבים שברא אותנו ועל תגידו אימא ואבא.. ומי ברא אותם ועל תגידו סבא וסבתה.. לדעתי מישהו ברא את העולם ומי זה כבר יכול להיות? למה שימציאו סתם.. שיש מישהו ששמו.. איך הם ידועים בכלל? מה שאני לא מאמינה זה ברוב הסיפורים בתנ"ך, ו אני לא שומרת אבל שקורה לי משהו לדוגמה הטלוויזיה לא עובדת, ועוד דברים אני אומרת " בבקשה ה´ תעשה שזה יעבוד שלא יכעסו עלי" ו... בדרך כלל זה עובד אולי זה סתם אבל אולי זה לא.. בקיצור זה טוב שמאמינים במשהו לא עד כדי מצב קריטי אלה עד כדי מה שטוב לך אני לא אוכלת כשר כלומר אני לא אוכלת חזיר או משהו פעם הייתי באמריקה וטעמתי את זה וזה הגעיל אותי נורא, אבל אני אוהבת צ´יזבוגר, ודברים דומים אני למשל לא אשתה כוס חלב עם שניצל בשר כי זה מגעיל... מה שטוב בשבילי אני עושה ולדעתי זה רע לא לאמין קצת.. כי לפעמים לאמין זה דבר טוב. זו דעתי בלבד תודה שקראתם. שיר.

sweet heart

New member
היה ויכוח ארוך על זה ב"על בנות ועל

בנים" אז עדיף שלא נתחיל את זה פה.. לפי האבולוציה, שאני בתור אתאיסטית מאמינה בה, אז הכל התפתח מחיידקים שנוצרו מהאוויר. פשוט ככה. מהטבע, וזהו. לאבולוציה יש הוכחות כגון מאובנים, עצמות של בעלי חיים מהתקופה הישנה מאוד, וכל מיני כאלה דברים. אבל זאת דעתי. איש באמונתו יחיה מרינה

night_wish

New member
בואו לא....

...נתווכח על זה וכמו שמרינה מלמעלה אמרה "איש באמונתי יחייה" תחייכו שהשמש זורחת והכוכבים נוצצים bless u all *night wish*

נריה_ה

New member
מרינה חביבתי,

לכל דבר תגיעי מתוך ידיעה... לאמונה או לחוסר אמונה... ותוך ידע על האבולוציה אני יכול להגיד לך שאת לא יודעת מספיק. וחבל. זה גורם לי להטיל ספק בכל "הדעה" והאמונה" שלך...

טוב אז ככה.

אביב גפן היהודים קורין אלאל אביתר בנאי ערן צור ארקדי דוכין החברים של נטאשה מוניקה סקס איפה הילד חמי רודנר וזהו בעיקרון... גלית

kissa

New member
היי...

ברוך הבא... אני טניה, בת 15 מקנדה... אני בטוחה שתהנה פה!!!

vered*

New member
היי

גם אני חדשה פה... אני מקווה ששנינו נתאקלם.... :)

wildflower**

New member
תוםםםםםםם ../images/Emo42.gif

היי לך:) אני בר.......אני בת 16 וחצי.........מפרדס חנה.. ואני מאוד מקווה שתהנה כאן:) אוהבת בר:)

הייי תום../images/Emo13.gif

וברוך הבא לפורום,,,,,, בזרועות פתוחות נשמח לקבל אותך, ומעכשיו יש לך כרטיס כניסה חופשי חודשי לכאן
מקווה לראות אותך כמה שיותר ענת

לתום אתה יודע למה אני חולה עלהשםשלך

כי למי שנאי אוהבת קוראים תום ולדעתי זה שם מה זה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דרך אגב מה פרוש שמך?

המרחפת

New member
חוץ מכמה הורים מיוחדים, שמכניסים

לשם כל מיני משמעויות, רוב ההורים מתכוונים לתמימות, טוהר וניקיון.

למעלה