אני חדש שלום!

comics

New member
אני חדש שלום!

שלום אולי תשנאו אותי ביגלל עץ השלום הזה..... אנשים אני בזמן האחרון מיתעניין בקומיקס..... אז איפה ליקנות? איזה חוברת? ואיזה מיספר? (כמובן שעדיף עם יש את הראשונה...) אני גר באזור ת"א עם זה עוזר למישהו....

e v e n

New member
ברוך הבא ../images/Emo187.gif

באיזה קומיקס אתה בדיוק מתענין? ישראלי,אירופאי,אמריקאי,סופר הירו,סקס וזוהמה? :) בכל מקרה יש את קומיקאזה ברמת אביב, כתבו על החנות כבר המון בפורום, תחפש קצת :)

comics

New member
אני מיתעניין ב...

קפטן אמריקה.... ספידרמן.... אקס-מן... וספוון.... יש מידע לגביהם?

clev

New member
שלום לך

COM-X האתר למכירת קומיקס ומוצרים. ראה כתובת נלוות. או שתתקשר: 050-380162 - חן יש את כל מגוון החוברות.

ailag

New member
גילוי נאות..?

חן הוא מcom-x. יש עוד שלושה מקורות עיקריים להשיג מהם קומיקס: קומיקום, CNV וקומיקאזה. קומיקאזה היא חנות ברמת אביב (ת"א), השאר ספקים (כלומר, מזמינים אצלם והם שולחים לך את הקומיקס). קישורים לאתרים של כולם יש פה. (יש גם קישור לעולם הקומיקס, אבל הם כבר לא פעילים)

comics

New member
או קיי אז בנתיים....

אני רוצה קומיקסים של קפטן אמריקה...... יש אולי איזה מקום שאני אצליח להשיג את הקומיקס ראשון שלו באיזושהיא חנות? וכמה עולים הקומיקסים שלו?

ailag

New member
כדאי לשאול במקומות שפירטתי..

בקשר ל"קומיקסים טובים", זה ממש אינדיוידואלי. למשל, את רוב מה שאתה אוהב אני לא אוהבת. איך אפשר לדעת אם להמליץ לך את מה שאני כן?

comics

New member
או קייי קצת שיניתי....

אני רוצה קומיקסים של ששת המופלאים......יש אותם בקומיקאזה? עם כן איזה מייספר? וגם התחלתי להיתעניין בsuprime power (או איך שלא כותבים את זה) גם אותם יש בקומירקאזה עם כן איזה מיספר?

comics

New member
מה זה אומר?

ניכנסתי לCOM-X ושם ראיתי שרשום קפטין אמריקה vol4 מה אומר הvol4 הזה?! אגב עם יש לכם הצעות אחרות לקומיקסים טובים תישלחו הודעה מלאה בכל ההמלצות שלכם בעץ הזה....

Vol4

הכוונה לווליום 4. כלומר מספר הסדרה. בכל פעם שהסדרה הרצה התחילה מחדש עם חוברת מספר 1 הווליום עלה במספר. כלומר, זאת הסידרה הרביעית של קפטן אמריקה. זה לא אומר כלום כי מדובר באותה דמות בדיוק עם אותה היסטוריה.

comics

New member
אז תגידו בקומיקאזה יש את...

אז תגידו בקומיקאזה יש את Capten America vol1 #1?

illustrator

New member
הממ....

האם כוונתך ל- Captain America, Vol. 1 #100 (אין מספר 1 מאחר והסדרה נקראה לפני כן Tales of Suspense ושינתה את שמה עם חוברת מס' 100) ששווה בסביבות ה- $500 ? או שאולי אתה מתכוון ל- Captain America Comics #1 מ-1941 ששווה בסביבות ה-$115,000 ?

ailag

New member
-=-=-

הוא מתחיל.. אין TPים או משהו כזה, שיצאו מחדש ולא שווים הרבה? *גליה שנשארה ערה מאוחר בגלל האתר של קרוסג'ן. evil!*

illustrator

New member
אני רואה שהוא מתחיל...

ולכן אני מציע לך, comics, לגשת לקומיקאזה או לדוכן של אחד הספקים האחרים ולשוחח קצת עם המוכרים.

Lu Tze

New member
אני זכרתי שיש שינויים מזעריים,

למשל, בכרך II הסיידקיק של קפטן אמריקה הייתה בחורה לעומת בכרך I.

illustrator

New member
כרך II

היה גרסה מחודשת לסיפורי קפטן אמריקה תוצרת רוב ליפלד, כחלק מ"פרוייקט" שנקרא Heroes Reborn (כמו סדרות ה-Ultimate של היום). כרך III חוזר לספר את המשך קורותיו של הדמות המקורית.

למעלה