אני חדש!! שלום התחלתי לשחק עכשיו, יש לכם איזה המלצות לשחקן מתחיל? המ לעשות עם התורים הראשונים?
V V a m p New member 9/7/05 #1 אני חדש!! ../images/Emo13.gif שלום התחלתי לשחק עכשיו, יש לכם איזה המלצות לשחקן מתחיל? המ לעשות עם התורים הראשונים?
אני חדש!! ../images/Emo13.gif שלום התחלתי לשחק עכשיו, יש לכם איזה המלצות לשחקן מתחיל? המ לעשות עם התורים הראשונים?
י י ו ס י ה כ ר י ש New member 10/7/05 #2 שלום גם אני חדש ובקשר למה ששאלת עם התורים הכי טוב לבנות מפעלים של כסף עכשיו
V V a m p New member 10/7/05 #3 שאלה כשאני מתקיף מישהו זה כותב החילים שלך גנבו: 100 גנבו מה? כסף? איך אני כובש אדמה?
R Rc300 New member 10/7/05 #4 לא הייתי שבוע ואיזה בנזונה מחק לי שלושים וחמש אלף חיילים... ועוד מלא נשק אחר.
י י ו ס י ה כ ר י ש New member 10/7/05 #5 חפיף אחי אני השבוע איזה מניאק התקיף אותי הרג לי 60 אלף חיל והרס לי עוד 20 מפעלים פעם ראשונה שתקפו אותי ככה אבל חפיף הרגשתי מה זה להיות בצד השני
חפיף אחי אני השבוע איזה מניאק התקיף אותי הרג לי 60 אלף חיל והרס לי עוד 20 מפעלים פעם ראשונה שתקפו אותי ככה אבל חפיף הרגשתי מה זה להיות בצד השני