חולק על ההמלצה
קודם כל - מחיר ה-BPM Studio RCP 2001 A/B (מדובר גם ה-A וגם על ה-B) הוא 7400 ש"ח . מחיר ה-BPM Studio RCP 1001 הוא 4300 ש"ח . מחיר ה-PCDJ DAC-2 הוא 2290 ש"ח . כל זאת לפני הנחה של 3-5 אחוז שיתכן שיעשו על מזומן . המחיר שיוכל למכור את הבקרים אח"כ יהיה מאוד נמוך , אני בספק אם יקבל יותר מ-50 אחוז בעבורם . הבלאי של הרכיבים (פוטנציאומטרים מדגם פשוט של ALPS , כפתורים ולא יצא לי לבדוק אך נאמר לי שגם ה-VFD) יחסית גבוהה . מתחיל או לא , מרבית התקליטנים בארץ אינם מסתדרים בעבודה על "מכשיר כפול" (19 אינץ') , למרות שיש הרבה שמסתדרים לא כל בעיה . הייתה לי את הגירסא 2001B , היציבות לא טובה (חלונות אמנם , אבל הרי מרבית האנשים משתמשים בחלונות) ולטעמי העכבה הייתה גבוהה . עבדתי לפני זמן רב על ה-1001 , לא נהנתי כלל (יתכן שזה פסיכולוגית בלבד והמכשיר דווקא עושה עבודה מדהימה , אך מניסיון לא קטן עם מכשירים אני בספק שכך) . בנוסף לכך , במחירים הנ"ל (אני מתעלם לחלוטין מן המחיר ל ה-PCDJ DAC-2 מסיבות מובנות) כבר עדיף להשקיע בנגני קומפקט דיסק (זוג CDJ-100S מבית Pioneer , לא ממליץ על פחות ובתקציב לא ניתן ללכת על יותר) ובמיקסר טוב (לדוגמא VMX300 מבית Behringer או VMC-004 מבית Vestax) . אגב , לפני שתצוץ השאלה : להתרחק מהבקר של Hercules .