אני חדש....

שוקו15

New member
אני חדש....../images/Emo9.gif

שלום כולם..... ראיתי את כל הסרטים של שר הטבעות- את המורחבים לא אבל מאוד נהנתי מהם. לפני כמה ימים הייתי באילת וקניתי את הספר הגודל הזה של שלושת הספרים ביחד ואת הספר הוביט. את ההוביט סיימתי כבר ועכשיו אני באמצא הספר הראשון. אני עוקב אחרי הפורום כבר כמה זמן והחלטתי להצטרף .... אז... שלום :)

aniviel

New member
שלום, ברוך הבא, וחג שמייח ../images/Emo24.gif

חשוב לציין שזה פורום הסרטים ולשאלות/טענות/מענות בקשר לספרים יש לפנות לפורום "טולקין ושר הטבעות" (קישור באדום בראש העמוד). חוץ מזה אבל נשמח אם גם תשאר איתנו
ואם יש לך דרך לראות את המורחבים אז אל תפספס אותה כי הם הרבה יותר מוצלחים מהסרטים הרגילים.

gilliosh

New member
גם אני חדשה....../images/Emo41.gif|איאווין|

אני מכירה פה כמה אנשים... אז שלום לכולם!!!
אני לא ראיתי את המורחבים <ואפשר להגיד שאני לא יודעת מה זה
...> אבל ראיתי ב-dvd את הדיסקים של המאחורי הקלעים אם זאת הכוונה!

Nimst

New member
ברוכה הבאה:)

המורחבים הם גרסאות מורחבות של הסרטים (מפתיע, נכון?) עם כל מיני תוספות שצולמו אבל לא הגיעו לגרסה הרגילה.

יופי שני אנשים חדשים!!!!

קודם כל ברוך הבא ותודה שהגדלת ב- 1 את מספר הבנים בפורום! ברוכה הבאה ושיהיה לך נעים מאוד בפורום!

pookacha1

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo85.gif

לשניכם! תהנו בפורום! השתלבות מהירה! אני חן! נחמד להכירכם! ת-ה-נ-ו!

שוקו15

New member
ו....יש לי שאלה...

מה הוסיפו במורחבים של 2 הסרטים הראשונים? זה משמעותי? והאם יצא מארז של שלושת הגרסאות המורחבות ביחד מתורגמות? תודה רבה!

cobainos

New member
ו..יש לי תשובה(הפנייה אליה)

כנס לשער של הקהילה ,למאמרים ותראה כתבה על המורחבים,זה יענה לך בדיוק. המארז הזה יוצא בעולם במאי,ועם תרגום אולי זה יצא קצת אחרי.לא יותר מידי זמן.

Nimst

New member
עוד לא יצא מארז,

מהסיבה הפשוטה שהמורחב השלישי עוד לא התפרסם.. גם הדיוידי הרגיל עוד לא התפרסם, לצורך העניין (אאל"ט). ובכל מקרה, השני כבר לא תורגם לעברית, אז אני לא יודעת מה יהיה עם השלישי בנושא התרגום.

למעלה