אני חדש

asaf105

New member
אגב...

אגב מחר אני נוסע לאילת!! אז להתראות לכולם נדבר ביום שבת בערב ואם לא אז ביום ראשון אינויאשה המחסל שהוא מנהל הפורום הזה נסע היום לאילת חעחע

jessica120

New member
ברוך הבא!

איזה כיף לך שיש לך ממבר!! הלוואי שהיה ליי
]

כולכם מתפללים לממבר../images/Emo6.gif

זה הורג אותי...לא יוצא מזה כלום....כאילו עכשיו ברצינות.... זה לא שאתם מרוויחים מזה משו,בסוף ימאס לכם מקלאב וסתם הוצאתם על זה את הכסף שלכם. במקום בגדים לפינגווינים תקנו בגדים לעצמכם,אם כבר

jessica120

New member
../images/Emo3.gif

כן אני ממש רוצה להיות ממבר אבל זה עולה לי על העצבים שזה בכסף אמיתי!!! בגלל זה אני לא קונה..... מילא..אם היה שימוש אמיתי בקלאב הזה(כלומר אם היינו מקבלים משהו...),אז אולי הייתי משלמת... אבל הכל וירטואלי!! אני באמת לא מבינה למה אנשים משלמים על זה ולא מבינים שלא יוצא מזה כלום?......
(

אמא שלך חכמה שהיא לא הסכימה לך

תוציאי את הכסף על דברים שיעזרו לך או דברים שימושים שתהני מהם,לא דברים וירטואליים כמו בגדים לדמות מחשב. יש איזה אתר ברשת שזה כמו חנות עם אנשים,הכניסה רק עולה כסף... את נכנסת לחנות ואת בעצמך יכולה לשים כסף ולבנות חנות ולהרוויח ממה שאחרים משלמים על הבגדים שעיצבת לעצמך. בנוסף יש שם עוד הרבה דברים חוץ מבגדים...מספרות...אפילו בית זונות חחח.. אל תכנסו לא לגיל שלכם חחח.. תמצאו דברים מעניינים יותר להוציא את הכסף שלכם עליהם...בסוף שימו לב אתם תספרו כמה כסף שמתם על הקלאב יכולתם לקנות דברים שתמיד רציתם..למה לבזבז סתם על הקלאב למה חחח

למעלה