אני חדש! היי, רציתי לדעת מה עושים פה?
H h e n y New member 25/3/04 #2 אוקי הבנו שאתה חדש../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אבל מה עושים פה זה ממש חוצפה זה ה-סדרת טלויזיה{חוץ מרוזוול, אנג'ל, מכושפות וכ'ו } פה.... ממ... מפספסים אותה כול פעם אומרים דברים חסרי טעם מאיימים אחד על השני {*אהממ* פיני *אהממ*} טוב עכשיו אתה בטח תלך...
אוקי הבנו שאתה חדש../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אבל מה עושים פה זה ממש חוצפה זה ה-סדרת טלויזיה{חוץ מרוזוול, אנג'ל, מכושפות וכ'ו } פה.... ממ... מפספסים אותה כול פעם אומרים דברים חסרי טעם מאיימים אחד על השני {*אהממ* פיני *אהממ*} טוב עכשיו אתה בטח תלך...
P pini430 New member 25/3/04 #3 את מאיימת אני מקיים../images/Emo46.gif ואתה בחור צעיר ...אם לא הבנת עד עכשיו..תפקידך הוא להעביר כל מיני דברים לאנשים שאני יאמר לך...
את מאיימת אני מקיים../images/Emo46.gif ואתה בחור צעיר ...אם לא הבנת עד עכשיו..תפקידך הוא להעביר כל מיני דברים לאנשים שאני יאמר לך...
H h e n y New member 25/3/04 #4 אני../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif שה תמים שכמוני דרך אגב, לחדשדש{שאגב נראה לי שהברחנו אותו } מקצת נסיון אני אדבר איתך לא לבטוח בפיני כול מה שהוא מציע לך לא להסכים זה כאילו ליצור חוזה עם השטן
אני../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif שה תמים שכמוני דרך אגב, לחדשדש{שאגב נראה לי שהברחנו אותו } מקצת נסיון אני אדבר איתך לא לבטוח בפיני כול מה שהוא מציע לך לא להסכים זה כאילו ליצור חוזה עם השטן
ל לירונר New member 25/3/04 #5 ברוך הבא ../images/Emo140.gif זה הפורום של הסדרה "תהרוג אותי וזהו" ששודרה עד לא מזמן בערוץ 3 ובSTAR WORLD. כרגע הסדרה לא משודרת, ואנחנו מקווים שהשידורים החוזרים של כל העונות יחזרו
ברוך הבא ../images/Emo140.gif זה הפורום של הסדרה "תהרוג אותי וזהו" ששודרה עד לא מזמן בערוץ 3 ובSTAR WORLD. כרגע הסדרה לא משודרת, ואנחנו מקווים שהשידורים החוזרים של כל העונות יחזרו