או קיי חברה..חזרתי מיום צופה..היה
מדהים חוץ מקטע אחד ששיכורים פשוט תקפו אותנו... אז ככה: היה פשוט מושלםםםםםםםם....או קיי, הגענו והמדריך שלי קיבל אותנו בקבלת פנים חמימה ונחמדה...כאן יש סתם בלה בלה ואז בנינו אוהלים והאוהל של הזייניקים (שאלה במקרה רק אני ושתי חברות שלי שאחת מהן לא ישנה איתנו..) אז יצא לנו אוהל סבבה אבל הוא היה קצת מעאפן...אז המדריך שיפר לנו אותו כי הוא גם ישן בו....קיצר..חזרתי עכשיו ואין לי הרבה כוח אז נעבור לקטע של השיכורים *תופים*: הלכנו לנו לא"ש לילה אני, בת חן(חברה שלי) צליל, טל (שתיים מח'), ארבעה בנים מ-ט' ומדריכה אחת (לא שלנו...סתם אחת...) והתחלנו ללכת ואז התיישבנו במעגל ופתאום אני שומעת כאפה...יענו בחיים שלי לא שמעתי כזו סטירה מצלצלת..הסתכלתי לכיוון הרעש וראיתי ששיכור אחד עם עוד שלושה שיכורים אחרים העיפו לילד אחד מט' כאפה..ת'כאפה של החיים שלו..ויענו הוא לא עשה להם כלום! אז הוא אמר להם שהוא מצטער וזה (בכל זאת...שיכורים..) והם העיפו לו עוד כאפה ואז עוד כמה בנים מט' התחילו להגיד להם בעדינות המירבית שיילכו והם הלכו..ואז המשכנו ולא הספקנו לעשות ופתאום אני שומעת צעקות מתקרבות אלינו:"מי עשה לנו פוזות?! מי?! מי?! אני אזיין לו ת'צורה!!! מי קילל אותנו?! מי דבר לא יפה?!" וברגע זה הטטניקים והמדריכה נעמדו בשורה הראשונה, אני נעמדתי ליד מישהו אחד מט' כי לא היה מקום בשורה השניה ושלוש הבנות הנותרות נעמדו בשורה השניה קופאות מפחד, השיכורים התחילו לריב איתנו ולצעוק והטטניקים שראו כמה אנחנו מבוהלות אמרו לנו שלא יקרה לנו כלום ואז הם שמו לב שהשיכורים מתקרבים אליי כדי להגיע לטטניק שהיה לידי...אז אותו טטניק פשוט דחף אותי אחורה (הוא גבוה..) כדי שלא יראו אותי וככה נעמדתי ליד שתי הבנות מח' וליד בת חן, מתה מפחד, מתה לבכות מתססתרת מאחורי מישהו גבוה שתכף מרסקים לו ת'צורה בסוף... אחר כך אחד הטטניקים אמר לשיכורים "בבקשה תלכו יש כאן ילדות קטנות ואתם מפחידים אותן.." ואז הם אמרו "לא איכפת לנו מהילדות הקטנות, אנחנו נזיין אתכם" וזה באמת היה מפחיד...אחר כך.. מישהו אחד הגיע והתחיל להעיף אותם ואז יענו מרוב לחץ הבנות מח' (שבינתיים נקרא להן טל וצליל) כמעט בכו..ראו ת'דמעות בעיניים שלהן! ואני ובת חן פשוט רעדנו מפחד ועמדנו קפואות ולא זזנו ואמרנו לה שאנחנו רוצות שנחזור וחזרנו וקראנו למג"ב והם באו וטיפלו בהם ואני, בת חן, טל וצליל ועוד טטניק (זה שהסתיר אותי מאחורי הגב שלו) אני חושבת שקוראים לו אור אל אני לא בטוחה..קיצר אני והבנות ישבנו בהלם, רועדות, אנחנו לא זזות, לא מזיזות את העיניים שלנו מהאש והכל מפחד..כי השיכורים עדיין היו בסביבה ואז הטטניק החליט שצריך לטפל בנו והוא התחיל להצחיק אותנו והוא פשוט סיפר לכל השבט מה קרה וכל השבט שלנו בא והתחיל לעודד אותנו (אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד..יאייי) אבל עדיין לא היינו במצבנו הרגיל..אז הוא הסתכל עליי ואמר לי איך נראיתי כשהוא דחף אותי למאחורי הגב שלו..זה היה קורע ואז התחלתי לצחוק וכולם השתחררו ואז...איש אחד מהמג"ב אמר לשיכור "או שאתה גומר ת'חיים עכשיו או שאתה נרגע והולך איתי הביתה" אז הוא כאילו נרגע ואמר "טוב, טוב אני רוגע אני רגוע" והוא הלך לזה שהוא העיף לו כאפות וביקש סליחה ואז הוא רצה ללכת לבקש מאיתנו הבנות המפוחדות סליחה אבל אמרנו שאנחנו מעדיפות שהוא לא יתקרב אלינו...חח וכך הסתיים סיפור השיכורים המזעזע..אחר כך..באה מישהי ממש ממש חמודה שהיא במקרה גם אחות של חברה של אח שלי והתחילה להתחרפן איתנו ואני ובת חן שיתפנו הכי הרבה פעולה ואז עשינו ת'משחק "משפחת אדאמס" לכל מיני צוציקים קטנים, מעצבנים וטיפשים והם לא קלטו ת'מסר (מי שלא מכיר, א נורא כי אני ממש עייפה ואין לי כוח להסביר" ואז הלכנו לישון אהההה ולפני הכל...עשיתי פיפי בטבע חמש פעמים!!! זה היה כל כך מצחיק..עשינו סיירות פיפי...והלכנו עם מדריכה אחת בשם ניצן..ויענו אני וחברה שלי נתקענו שם שעה! יענו על השעון היא פשוט ספרה שעה שלמה וכשחזרנו כולם חיבקו אותי (כולם זה אומר המדריך שלי, היא וכמה חניכות ומד"ציות) וככה כל פעם כשהייתי חוזרת אחרי שעה משוחררת מפיפי כולם היו מחבקים אותי ואומרים לי כמה אני גיבורה וכמה הם גאים בי..והיום..עשינו כל מיני תחנות ובסוף הגיע הטקס (שכחתי לציין שהיינו עם מכנס חאקי לא של המדים ועם החולצה של הצופים אבל בלי סמלים כי עוד לא קיבלנו אותם) ואז יענו היום צופה כולו הוא למעבר דרגה....אז כדי שאנחנו כיתות ז' נוכל לעבור דרגה היינו צריכות לעשות הליכת זיקית והיה קל, בטקס עצמו מול ההורים אז כאילו חברה שלי בת חן הייתה ראשונה כי היא הכי נמוכה והיא עשתה הליכת זיקית אבל החליקה כשהיא הייתה צריכה לטפס על העץ...איילה זאתי שאחריה גם החליקה ואז המדריך עזר לה וכשהגיע תורי לא לקחנו יותר סיכונים בהחלקות אז פשוט הקפיצו אותי לשם והיה מאגניב..ואז עלינו וקיבלנו עניבות ואת כל הסמלים והיה כל כך מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםם