אני חדש!!!! :)

Esk3ra

New member
אני חדש!!!! :)

היי אני חדש בפורום הזה (אך לא בתחום המאגיה לפרטיה) אמממ אולי כאן אוכל לקבל תשובות לשאלותיי למשל נאמר לי שקורס רייקי לוקח כמה חודשים ואילו בפורום קראתי שלקח לו 4 שנים לעשות רייקי 1 או מה שזה לא יהיה אפשר הסבר קצר או הפנייה כלשהי ובנוסף לכך מישהו יכול להמליץ לי על מאסטרים לרייקי באזור הדרום?

../images/Emo39.gif אני עשיתי רייקי 1

ביומיים... זה הכל תלוי בכמה פעמים אתה נפגש עם המאסטר, כמה זמן כל פגישה, כמה המאסטר נכנס איתך לפרטים, כמה הוא נכנס לדברים שמסביב ולא דווקא קשורים ישירות לרייקי, ואם ואם ואם ואם...(יש הרבה מאוד "אםים").

EnigmaGirl

New member
שלום לך!

קודם כל ברוך הבא לפורום! שנית כל, לפי איך שאני יודעת קורס רייקי אורך בסביבות מס' ימים עד לאולי חודש שגם זה נשמע לי ממש מוגזם...אין לי מושג איפה שמעת שזה לקח למישהו 4 שנים אבל אם אתה מודאג מהזמן שזה אורך אז באמת שאין לך מה לדאוג...

smile2life

New member
[- {ראבאק ../images/Emo123.gif

אין כל קשר בין רייקי למאגיה (לבנה או שחורה). רייקי הינו מדע - ואתה מוזמן לקרוא עליו עוד באתר (הנפלא) של נמרוד קדם "מעיין האור" מאסטר אוסואי מתהפך בקברו בכל פעם שמישהו מתייחס אל הרייקי כ-"כישוף" - הרייקי הוא משהו טבעי שנתון בכל אחד ואחת מאיתנו. אנרגיית חיים קוסמית שנמצאת בכל דבר ואנו רק משמשים כצינור המתעל את האנרגיה לאיזון עצמנו או המטופל. אין לעשות טיפול באחר לפני שטיפלנו בעצמנו - מאחר ואנו נעביראליון |הדגשרייקי רע או נמשוך אותו אלינו. אפרט:
"רייקי רע"
המדובר במעין "לכלוך שעובר מצד לצד <->מאיתנו אל המטופל או מהמטופל אלינו בדומה לפיסת דא הנסחפת בזרם מים. כאשר אנו באים לטפל עלינו לבוא אליו כצינור נקי
אחרי שטיפלנו בעצמנו וזאת בכדי שלא נספוג או נעביר את אותו רייקי רע , שיכול להתבטא בכמה צורות כגון הקרנת כאב של אחד הצדדים על השני, דיסאוריינטציה (חוסר יכולת התמצאות), סחרחורות, חולשה, שינוי מצב נפשי ועוד. אשמח להמשיך בדיון - אני יודע שקצת נסחפתי אבל בהחלט אין קשר בין מאגיה לרייקי

280388

New member
יש קשר רב בין אנרגטיקה לבין מאגיה

למרות שרייקי אכןם לא כישוף, אך יש הרבה דברים ברייקי שתורמים למאגיה.

smile2life

New member
לא טענתי שאין קשר בין רייקי ל..

אנרגטיקה ואנרגיות - אבל ברור לי שאין קשר בין רייקי למאגיה. לאחר שהגדרתי רייקי אבקשך להגדיר לי מאגיה

smile2life

New member
ככה - בשלוש מילם

אנרגיית חיים אוניברסלית. הטיפול ברייקי הינו שיטה לאיזון אותה אנרגיה אשר בחוסר או בעודף גורמת לגוף להתנהג בצורה חולנית או מאנית (ולא מאגיה). מספיק קצר? ובאמת אני לא רוצה להישמע כאילו אני מזלזל כי אני לא! אני יוצא מנקודת הנחה כאילו כל מי שמשתתף כאן בפורום עבר לפחות רייקי 1. שנחזור להסביר מהי מאגיה?

Anabel74

New member
ואני גם הייתי ממליצה בחום על

האתר של הרי מנהל שני הפורומים העוסקים ברייקי בתפוז.

Anabel74

New member
ברוך הבא לפורום!../images/Emo24.gif

קורס רייקי יכל לקחת כארבעה חמישה מפגשים שבועיים של שעתיים שלוש , אפשרי גם בסוף שבוע אחד לסיים אותו. הכל תלוי מה עוד המאסטר מכניס לתוכן הקורס שאינו שייך ישירות לרייקי. אז מקווה שמבחינת הזמן נרגעת... שלחתי לך במסר פרטי קישור לאתר עם רשימה של מאסטרים ומקווה שתמצא שם מישהו שקרוב לאזור מגוריך. אם לא, אולי תשקול בחופש הגדול להצפין ולעשות קורס מרוכז באזור אחר. על מאגיה אני רואה שכבר ענו לך ...
אגב,מומלץ לקרא את הודעת המנהל של הפורום. שיהיה לך בהצלחה אשמח לשמוע על התקדמותך . אתה מוזמן להשתתף , לשאול ולהנות עמנו כאן.

ofirush 14

New member
ברוכה הבאהההההה לפורום הנחמד

שלנו..:) (חם לי..מאוד!)... והמורה שאני הכי הכי הכי אוהבת...היום הודיע לנו שהוא עוזב...:( ובסוף השיעור הוא כזה עשה לי ולחברה שלי שלום עצוב..כי זה היה השיעור האחרון שלנו איתו כי מעכשיו יהיו לנו מלא חזרות ויהיה לנו טיול..אבל לפחות נמשיף לראות אותו בבית ספר עד סוף השנה...

Esk3ra

New member
תודה רבה אבל כנסו!

אני בן תודה על קבלת הפנים החמה בייחוד מהמנהלת :) קיבלתי את הקישורים ואני מודה לך מאוד! יש לי אפשרות לנסוע לכמה ימים לצפון/מרכז אבל אני צריך לעשות את זה בביטחון מלא שהמאסטר הוא אכן מאסטר שיידע לעזור לי! תשמע ילד... אני לא עשיתי שום שילוב בין מאגיה לרייקי אדם העוסק בתחום מסויים הקשור למיסטיקה אמור להבין עם קצת הזרמת דם למוח שרוב אנשי המאגיה שמעו והתעניינו ברייקי וחשבתי שיעניין אתכם לדעת מאיפה התחלתי להתעניין על רייקי ואולי רק אולי למרות שזה די חשוב שאנרגיה היא לא דבר חדש בשבילי בתור מתעסק בתורת הנסתר זה הכול אתה יכול להירגע קצת ובקשר לעובדה עם הרייקי מדע או לא... זה וויכוח אחר שאני לא מתכוון ליטול בו חלק לפחות לא בזמן הזה תודה על כל התשובות ואשמח לקבל עזרה נוספת בכל זמן נתון :)

Anabel74

New member
../images/Emo66.gifאין בעד מה

אני ממליצה לך לשוחח עם המאסטר קודם ולראות מה ההרגשה שהוא נותן לך.אם אתה מגיע למרכז אוכל להמליץ על מאסטרים שמכירה אישית מהאזור. בהצלחה!

ofirush 14

New member
או קיי חברה..חזרתי מיום צופה..היה

מדהים חוץ מקטע אחד ששיכורים פשוט תקפו אותנו... אז ככה: היה פשוט מושלםםםםםםםם....או קיי, הגענו והמדריך שלי קיבל אותנו בקבלת פנים חמימה ונחמדה...כאן יש סתם בלה בלה ואז בנינו אוהלים והאוהל של הזייניקים (שאלה במקרה רק אני ושתי חברות שלי שאחת מהן לא ישנה איתנו..) אז יצא לנו אוהל סבבה אבל הוא היה קצת מעאפן...אז המדריך שיפר לנו אותו כי הוא גם ישן בו....קיצר..חזרתי עכשיו ואין לי הרבה כוח אז נעבור לקטע של השיכורים *תופים*: הלכנו לנו לא"ש לילה אני, בת חן(חברה שלי) צליל, טל (שתיים מח'), ארבעה בנים מ-ט' ומדריכה אחת (לא שלנו...סתם אחת...) והתחלנו ללכת ואז התיישבנו במעגל ופתאום אני שומעת כאפה...יענו בחיים שלי לא שמעתי כזו סטירה מצלצלת..הסתכלתי לכיוון הרעש וראיתי ששיכור אחד עם עוד שלושה שיכורים אחרים העיפו לילד אחד מט' כאפה..ת'כאפה של החיים שלו..ויענו הוא לא עשה להם כלום! אז הוא אמר להם שהוא מצטער וזה (בכל זאת...שיכורים..) והם העיפו לו עוד כאפה ואז עוד כמה בנים מט' התחילו להגיד להם בעדינות המירבית שיילכו והם הלכו..ואז המשכנו ולא הספקנו לעשות ופתאום אני שומעת צעקות מתקרבות אלינו:"מי עשה לנו פוזות?! מי?! מי?! אני אזיין לו ת'צורה!!! מי קילל אותנו?! מי דבר לא יפה?!" וברגע זה הטטניקים והמדריכה נעמדו בשורה הראשונה, אני נעמדתי ליד מישהו אחד מט' כי לא היה מקום בשורה השניה ושלוש הבנות הנותרות נעמדו בשורה השניה קופאות מפחד, השיכורים התחילו לריב איתנו ולצעוק והטטניקים שראו כמה אנחנו מבוהלות אמרו לנו שלא יקרה לנו כלום ואז הם שמו לב שהשיכורים מתקרבים אליי כדי להגיע לטטניק שהיה לידי...אז אותו טטניק פשוט דחף אותי אחורה (הוא גבוה..) כדי שלא יראו אותי וככה נעמדתי ליד שתי הבנות מח' וליד בת חן, מתה מפחד, מתה לבכות מתססתרת מאחורי מישהו גבוה שתכף מרסקים לו ת'צורה בסוף... אחר כך אחד הטטניקים אמר לשיכורים "בבקשה תלכו יש כאן ילדות קטנות ואתם מפחידים אותן.." ואז הם אמרו "לא איכפת לנו מהילדות הקטנות, אנחנו נזיין אתכם" וזה באמת היה מפחיד...אחר כך.. מישהו אחד הגיע והתחיל להעיף אותם ואז יענו מרוב לחץ הבנות מח' (שבינתיים נקרא להן טל וצליל) כמעט בכו..ראו ת'דמעות בעיניים שלהן! ואני ובת חן פשוט רעדנו מפחד ועמדנו קפואות ולא זזנו ואמרנו לה שאנחנו רוצות שנחזור וחזרנו וקראנו למג"ב והם באו וטיפלו בהם ואני, בת חן, טל וצליל ועוד טטניק (זה שהסתיר אותי מאחורי הגב שלו) אני חושבת שקוראים לו אור אל אני לא בטוחה..קיצר אני והבנות ישבנו בהלם, רועדות, אנחנו לא זזות, לא מזיזות את העיניים שלנו מהאש והכל מפחד..כי השיכורים עדיין היו בסביבה ואז הטטניק החליט שצריך לטפל בנו והוא התחיל להצחיק אותנו והוא פשוט סיפר לכל השבט מה קרה וכל השבט שלנו בא והתחיל לעודד אותנו (אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד..יאייי) אבל עדיין לא היינו במצבנו הרגיל..אז הוא הסתכל עליי ואמר לי איך נראיתי כשהוא דחף אותי למאחורי הגב שלו..זה היה קורע ואז התחלתי לצחוק וכולם השתחררו ואז...איש אחד מהמג"ב אמר לשיכור "או שאתה גומר ת'חיים עכשיו או שאתה נרגע והולך איתי הביתה" אז הוא כאילו נרגע ואמר "טוב, טוב אני רוגע אני רגוע" והוא הלך לזה שהוא העיף לו כאפות וביקש סליחה ואז הוא רצה ללכת לבקש מאיתנו הבנות המפוחדות סליחה אבל אמרנו שאנחנו מעדיפות שהוא לא יתקרב אלינו...חח וכך הסתיים סיפור השיכורים המזעזע..אחר כך..באה מישהי ממש ממש חמודה שהיא במקרה גם אחות של חברה של אח שלי והתחילה להתחרפן איתנו ואני ובת חן שיתפנו הכי הרבה פעולה ואז עשינו ת'משחק "משפחת אדאמס" לכל מיני צוציקים קטנים, מעצבנים וטיפשים והם לא קלטו ת'מסר (מי שלא מכיר, א נורא כי אני ממש עייפה ואין לי כוח להסביר" ואז הלכנו לישון אהההה ולפני הכל...עשיתי פיפי בטבע חמש פעמים!!! זה היה כל כך מצחיק..עשינו סיירות פיפי...והלכנו עם מדריכה אחת בשם ניצן..ויענו אני וחברה שלי נתקענו שם שעה! יענו על השעון היא פשוט ספרה שעה שלמה וכשחזרנו כולם חיבקו אותי (כולם זה אומר המדריך שלי, היא וכמה חניכות ומד"ציות) וככה כל פעם כשהייתי חוזרת אחרי שעה משוחררת מפיפי כולם היו מחבקים אותי ואומרים לי כמה אני גיבורה וכמה הם גאים בי..והיום..עשינו כל מיני תחנות ובסוף הגיע הטקס (שכחתי לציין שהיינו עם מכנס חאקי לא של המדים ועם החולצה של הצופים אבל בלי סמלים כי עוד לא קיבלנו אותם) ואז יענו היום צופה כולו הוא למעבר דרגה....אז כדי שאנחנו כיתות ז' נוכל לעבור דרגה היינו צריכות לעשות הליכת זיקית והיה קל, בטקס עצמו מול ההורים אז כאילו חברה שלי בת חן הייתה ראשונה כי היא הכי נמוכה והיא עשתה הליכת זיקית אבל החליקה כשהיא הייתה צריכה לטפס על העץ...איילה זאתי שאחריה גם החליקה ואז המדריך עזר לה וכשהגיע תורי לא לקחנו יותר סיכונים בהחלקות אז פשוט הקפיצו אותי לשם והיה מאגניב..ואז עלינו וקיבלנו עניבות ואת כל הסמלים והיה כל כך מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםם :)

Anabel74

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo66.gifוואו איזה סיפור../images/Emo70.gif

שמחה שנהנית ושהכל עבר בשלום (בסופו של דבר)!

280388

New member
lucky you

אני לא מבין רק דבר אחד, למה לא עשית רייקי כדי שלא יגעו בך? סתם, טוב שזה נגמר בטוב!!!!

למעלה