אני חדש!

gong1

New member
אני חדש!

אני משוטט לי בתפוז והחלטתי לראות איזה פורמים יש... פתאום אני רואה פורום של פאזלים. ואני מטורף על פאזלים!! הכי גדול שהרכבתי היה של 2000 חלקים! יש לי של 1000 והא ממוסגר, כנ"ל לגבי 1500 ו2000! אבל אין לי מקום יותר! אני רוצה להרכיב עוד, אבל מה אני אעשה עם זה אחרי? אחזיר לקופסא? אני לא יכול למסגר יותר! מה לעשות???

Puzzluna

New member
ברוך הבא ../images/Emo142.gif

גם לי יש את אותה בעיה! יש לי הרבה פאזלים שפורקו וחזרו לקופסא. אם היה אפשר לספק שירותי הרכבה לאנשים אחרים שמעוניינים בפאזל כתמונה, הייתי שמחה מאוד לעשות זאת. אולי כשהפורום יגדל קצת נעשה מפגש ונחליף פאזלים ביננו. אשמח לשמוע רעיונות אחרים.....

gong1

New member
שירות הרכבה לפאזלים...

נשמע רעיון מעניין אולי נפתח כזה דבר בפורום? למרות שבטח פה כולם רוצים להרכיב בעצמם... לא נראה לי שהשירות הזה ילך..

Puzzluna

New member
שירותי הרכבה....

פה בפורום זה לא ילך כי כולם נהנים מההרכבה. אולי צריך לפתוח אופנה חדשה בעיצוב הבית שהוא תמונות מפאזלים ואז כולם ירצו...

אני דווקא עשיתי את זה

בשביל חבר שלא ידע איך לעשות את הטאואר ברידג' התלת מימדי עשיתי את זה וזה נשאר אצלהם, וגם את האייפל מישהו הביא לי לעשות כי הוא לא ידע איך אבל אותו שמרתי אצלי.

ובעצם יש לי עוד מה לומר

גם עשיתי פעם פאזל בשביל קישוט הכיתה ואחרי זה הוא עבר לבית של סבא וסבתא שלי, והאלפיים שלי והחמש מאות של אחותי שחזרו מהמסגור כבר מחכים שנה על המיטה בחדר לידי כי אין להם מקום כרגע. אני חשבתי על לתת פאזלים כמתנה מקורית, נגיד לחתונה כשיש קירות של בית חדש למלא.

כתבתי שנה והתכוונתי שבוע

והנה האלפיים שעשיתי, תדמיינו מסגרת אדומה ותקבלו נוכחות מרשימה, במקום לצלם ולסרוק תדמיינו את זה כפאזל עשוי של 2000 עם מסגרת.

Puzzluna

New member
כיף ../images/Emo13.gif

אני מחפשת הזדמנויות להרכיב למשפחה וחברים כל הזמן

למעלה