אני חדש אני אוהב כמה שירים של גלי ואתמול זאת שחיקתה אותה זכתה במקום ה-2 במת להיות
E euro2004 New member 10/9/04 #1 אני חדש אני אוהב כמה שירים של גלי ואתמול זאת שחיקתה אותה זכתה במקום ה-2 במת להיות
ש שלמונזה New member 10/9/04 #2 ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif מקווה שתשאר... איזה שירים של גלי אתה מכיר? וזה הזמן לדעתי להכיר עוד!!!! יש לה אחלה שירים!
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif מקווה שתשאר... איזה שירים של גלי אתה מכיר? וזה הזמן לדעתי להכיר עוד!!!! יש לה אחלה שירים!
ו ולנטינו לוי New member 10/9/04 #3 רק כמה שירים? תשאר כאן ותראה איך אתה מכיר את כל השירים ברוך הבא תספר קצת על עצמך: בן כמה? מאיפה? שיר אהוב? אתה מוזמן להישאר
רק כמה שירים? תשאר כאן ותראה איך אתה מכיר את כל השירים ברוך הבא תספר קצת על עצמך: בן כמה? מאיפה? שיר אהוב? אתה מוזמן להישאר
E euro2004 New member 10/9/04 #4 אני נשאר ברור אני בן 14....בגלל זה תבינו שאני לא מכיר הרבה שירים שלה... השיר הכי אהוב שלי של גלי הוא ולנטינו ומה שאת אוהבת ירושלמי
אני נשאר ברור אני בן 14....בגלל זה תבינו שאני לא מכיר הרבה שירים שלה... השיר הכי אהוב שלי של גלי הוא ולנטינו ומה שאת אוהבת ירושלמי