אני חדש

sok777

New member
אני חדש

היי, אני סער, בן 15 מהצפון. בחודשיים האחרונים בערך התחלתי לשמוע קין ובזמן האחרון התחלתי טיפה יותר לחרוש.. הם ממש אחלה להקה ואני רוצה יותר להעמיק בה. אז.. תצרפו אותי?! אגב, אני מנהל פורום אואזיס כאן בתפוז, אתם מוזמנים להצטרף. אני אוהב רוק אלטרנטיבי בעיקר [גם בריט-פופ ואינדי קצת וכו'].. להקות כמו: אואזיס, קולדפליי, בלר, ארקטיק מאנקיז, דה קילרס, רייזורלייט וכו'. אשמח להצטרף..
אגב.. התחלתי לשמוע אותם שוב בתקופה האחרונה ממש במקרה, כאילו, הייתה לי מודעות אליהם והיה לי את השירים אבל פתאום בביצפר התחלתי לשיר את איס איט אני וונדר במקרה.. ואז חזרתי הביתה ושמעתי ואז חרשתי על קריסטל בול.. ואז על כל האלבום. אלבום פשוט מצוין!! קריסטל בול זה השיר שאני דבוק אליו כרגע אבל אל תדאגו, אני לא מאלה שכמו נגיד הם אוהבים את אואזיס ושומעים רק את וונדרוול וזה, זה רק זמני שזה השיר
שנה טובה ומתוקה
, סער!

ברוך הבא, סער../images/Emo24.gif

האלבום השני אכן טוב, אבל האם שמעת את האלבום הראשון והמ-ו-ש-ל-ם?

sok777

New member
../images/Emo24.gif

קניתי אותו. הוא צריך להגיע בשבוע הקרוב!

בסטיאן

New member
ברוך הבא למחוזותינו ../images/Emo24.gif

כל המרבה הרי זה משובח. מקווה שתהנה פה

sok777

New member
אתה מוזמן להצטרף לפורום של אואזיס!

הי, ואתה פה 14 שעות יותר ממני, LOL.

sok777

New member
שלום למנהלת המוכרת../images/Emo3.gif

את זאת שנהלה את פורום קולדפליי וטסה ללונדון או שמא אני טועה?! בכל אופן, אני אשמע, אני לא מכיר את כל האלבום את השני. רק כמה שירים.. 3-4 ככה. והם מעולים! אני אקנה אותו
ותודה רבה כמובן על הכל.. אני מקווה שאני באמת איכותי

ובכן אני רק עכשיו התחלתי לנהל

אבל האמת עוד לא היה לי זמן לעשות זאת כמו שצריך... היה לי בעיות עם המחשב
בתקווה *אמן* שאוכל לארגן את הפורום נורמלי השבוע

העכביש2

New member
ברוך הבא

מנהל פורום אואזיס?! לא רע בכלל!!! שמחים שאתה מצטרף... וכמו שגיתי אמרה (אמבריי): תשמע את האלבום הראשון שלהם ובכלל לא תרצה לזוז מפה (אם עדיין לא שמעת כמובן)... שנה טובה לך

sok777

New member
תודה רבה!

אני מכיר רק חלק ממנו. אני אקנה לי אותו כמתנה לחג! הם אכן מעולים. Hopes And Fears Here I Come. אני מכיר ממנו איזה 3 שירים.. גם מעולים!

כה ארוך! אבל מלא בבריטים../images/Emo99.gif

ואתמול בערב יצאנו עם כמה מקומיים (הו, כמה פלצנות במילה אחת
) וזה שהיינו איתו באוטו שם קריסטל בול בפול ווליום

למעלה