אני חדש
היי, אני סער, בן 15 מהצפון. בחודשיים האחרונים בערך התחלתי לשמוע קין ובזמן האחרון התחלתי טיפה יותר לחרוש.. הם ממש אחלה להקה ואני רוצה יותר להעמיק בה. אז.. תצרפו אותי?! אגב, אני מנהל פורום אואזיס כאן בתפוז, אתם מוזמנים להצטרף. אני אוהב רוק אלטרנטיבי בעיקר [גם בריט-פופ ואינדי קצת וכו'].. להקות כמו: אואזיס, קולדפליי, בלר, ארקטיק מאנקיז, דה קילרס, רייזורלייט וכו'. אשמח להצטרף..
אגב.. התחלתי לשמוע אותם שוב בתקופה האחרונה ממש במקרה, כאילו, הייתה לי מודעות אליהם והיה לי את השירים אבל פתאום בביצפר התחלתי לשיר את איס איט אני וונדר במקרה.. ואז חזרתי הביתה ושמעתי ואז חרשתי על קריסטל בול.. ואז על כל האלבום. אלבום פשוט מצוין!! קריסטל בול זה השיר שאני דבוק אליו כרגע אבל אל תדאגו, אני לא מאלה שכמו נגיד הם אוהבים את אואזיס ושומעים רק את וונדרוול וזה, זה רק זמני שזה השיר
שנה טובה ומתוקה
, סער!
היי, אני סער, בן 15 מהצפון. בחודשיים האחרונים בערך התחלתי לשמוע קין ובזמן האחרון התחלתי טיפה יותר לחרוש.. הם ממש אחלה להקה ואני רוצה יותר להעמיק בה. אז.. תצרפו אותי?! אגב, אני מנהל פורום אואזיס כאן בתפוז, אתם מוזמנים להצטרף. אני אוהב רוק אלטרנטיבי בעיקר [גם בריט-פופ ואינדי קצת וכו'].. להקות כמו: אואזיס, קולדפליי, בלר, ארקטיק מאנקיז, דה קילרס, רייזורלייט וכו'. אשמח להצטרף..