אני חדש

אני חדש

שלום קוראים לי אוריאל,אני בכיתה ח', מנגן על גיטרה בערך עשרה חודשים. אני גם כותב שירים בינתיים לא נראה לי שאני אתן למישהו פה להלחין לי אותם. אני מכיר אתר שנותן אקורדים לשירים בעברית אבל אני מחפש בנרות אתר שנותן אקורדים לשירים באנגלית. תודה מראש

enonim

New member
שלום לך אוריאל...

ברוך הבא לפורום.... ויצא לך להלחין שיר?!

לא ממש

אני פעם שיחקתי עם אקורדים ויצא לי משהו די נחמד אבל זה לא שזה בא מתוך איזשהו משהו מורכב פשוט סתם שמתי אקורדים בלי ממש לחשוב אפילו מתי זה עולה ומתי זה יורד,פשוט שמתי ויצא נחמד-אבל לא מעבר לזה. באופן כללי אני הרבה יותר מוכשר בכתיבה מאשר במוזיקה-זאת אומרת אני יכול לנגן,לשיר וכאלה אבל אני לא מוכשר בזה באופן יוצא דופן-מה שאומר שאני לא יודע אם אני אוכל להלחין טוב. וכך הצלחתי לענות בארבע שורות על שאלת כן ולא- גאונות.

אוריאל....

תראה דבר אחד..בחיים אל תתגאה בשכל...זה טעות...לא שאני דפוק...הייתי בן שתיים עשרה בכיתה ט`..אז מה??....ולחן בדר``כ בא ספונטנית....אני יגיד על עצמי...יושב בחדר פתאום עולה לי בראש מנגינה... מקליט אותה...כמה שיפוצים...וזהו...או שאני יושב על האורגן....ולא זז בלי לחן‎:)

הפוך

אני אומר שאני לא מוכשר במיוחד ולכן אני לא יודע אם אני אהיה טוב בזה(לפחות ליד המשפ' שלי אני לא מוכשר במיוחד). אם התכוונת לשורה האחרונה כמו שהבנתי ממה שמישהו הגיב לך אז באמת הייתי ציני.

תודה

נרראה לי שבכיתה ו' או משהו כזה אמרתי לאבא שלי שהוא עוד יראה שאני אכתוב שיר ליזהר אשדות-היום אני בספק,אבל לך תדע.

לא ממש

אני פעם שיחקתי עם אקורדים ויצא לי משהו די נחמד אבל זה לא שזה בא מתוך איזשהו משהו מורכב פשוט סתם שמתי אקורדים בלי ממש לחשוב אפילו מתי זה עולה ומתי זה יורד,פשוט שמתי ויצא נחמד-אבל לא מעבר לזה. באופן כללי אני הרבה יותר מוכשר בכתיבה מאשר במוזיקה-זאת אומרת אני יכול לנגן,לשיר וכאלה אבל אני לא מוכשר בזה באופן יוצא דופן-מה שאומר שאני לא יודע אם אני אוכל להלחין טוב. וכך הצלחתי לענות בארבע שורות על שאלת כן ולא- גאונות.

orguy

New member
אתה עם אופי כמוני....

כל החיים הרגשתי שאני לא מוכשר בלחן ופתאום יום אחד זה פשוט יצא ממני, בטעות אבל מלחן ללחן אתה רק תשתפר.... הלחן הראשון שלי היה ממש מונוטוני ולא הרגשתי רק אחרי שהיה לי קצת רקע בשירה פתאום הלחנים השתנו קצת ונהיו ייחודיים, אני אישית מאמין שכל אחד יכול, קצת לחלום לא הרג עוד אף אחד, לחלום זה טיפ למלחינים ולכל דבר בחיים בכלל. בהצלחה! אור גיא

אם תגיד לי שגם ההורים שלך

באים כשאתה מנגן ואומרים לך שאתה ממש לא בסולם-אז אני אהיה ממש אופטימי

orguy

New member
טוב, אני לא אכחיש ואגיד....

שלי זה לא קרה לשמחתי! אבל הטיפ שקיבלתי ממזמן הפך לשימושי תקשי למוזיקה, תתפוס את הקו שלה.... אם יהיו בעיות אני כאן לעזרתך, חוץ מזה לא נולדנו גאונים צריך לזכור את זה, את הידע רוכשים לאט לאט....

hagarshtar

New member
ברוך הבא../images/Emo118.gif

אני הגרי גם בכתה ח'. עלה והצף:p [איך אני אוהבת להגיד את זה]

למעלה