אני חדש :)

Y o A v 1 6

New member
אני חדש :)

שלום, אני יואב בן 16 מרעננה, חדש פה. אני מאוד אוהב את הז'אנר והכרתי את Within tepmtation אבל רק אחרי הקליפ של WHYD התחלתי לשמוע אותם ברצינות והתמכרתי.. יש לי כרגע כמה דיסקים שלהם על המחשב, אבל עדין לי יצא לי לשמוע את רובם יש לכם איזה שירים מומלצים? חוץ מזה, רציתי לשאול איזה שירים יצאו כסינגלים? תודה :)

ברוך הבא:)

אני טל, בן 13 וחצי מנצרת עילית. הסינגלים שידוע לי שיצאו הם: רסטלס, דה דאנס, מאד'ר ארט', אייסקווין, אנג'לס, ממוריז, סטנד מיי גראונד, וואט הב יו דאן, פרוזן ובקרוב יצא הקליפ של דה האוולינג. מה שאני אמליץ לך, כמו כמעט כל חברי הפורום זה לשמוע את האלבום MOTHER EARTH. השתלבות נעימה:]

Shaniequa

New member
אנחנו שכנים../images/Emo98.gif

אני מציפורי..
|תגיד לי שאתה מכיר-זה 5 דקות ממך
|

Shaniequa

New member
מממ..../images/Emo11.gif

עוד מעט גם אתה בטח תגור פה
! כל נצרת עלית עברו לכאן
XDD

אני שונא את נצרת עילית.

יש מצב שאת מכירה מישהי בשם רותם כהן?[XDD] היא עברה מפה לציפורי ס:

Shaniequa

New member
../images/Emo11.gif

גמני שונאת את נצרת עלית שעברו לפהXDDDD סתם סתם
אמממ, היא בכיתה ח'? רותם ודוריה צמד חמד?

כן בכיתה ח'.

כזו פרחה עם תלתליםD: [אם את מכירה אותה את מוזמנת לשלוח לי מסר עם המסן שלך ואני אספר לך כמה דברים משעשעים עליהD:]

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

שירים מומלצים? כל Mother earth,enter,the silent force ו- the heart of everything
חוץ מכמה שירים פה ושם
אה והסינגלים.. restless the dance (זאת אומרת, זה אי פי אבל זה נחשב אצלי
) our farewell mother earth ice queen running up that hill stand my ground memories angels what have you done frozen (הסינגל עדיין לא יצא אבל אמור לצאת עוד שבועיים
) the howling (עוד לא יצא אבל כבר יש הודעה רשמית באתר של רואדראנד שהוא הסינגל הבא=]) השתלבות נעימה=]

Y o A v 1 6

New member
אהבתי את הכינוי

ממש אחלה שיר, הקטעים עם הכינורות והתופים, ענק אני גם כן ממש אוהב את Epica.. שמעתי משהו על אלבום חדש בקרוב, אתה יודע משהו על זה? דרך אגב, מאיפה מה שכתוב לך בחתימה?

נממ...אני בת P:

האלבום החדש הוא באוגוסט-ספטמבר יש עוד הרבה זמן ): ומה שכתוב לי זה משיר של Opeth

Shaniequa

New member
*מנצלת* גמני חדשה../images/Emo9.gif

|רררר תפוז רע..אין סמיילים:S| היי
המ, שני|קווה|, בת 17.5, שומעת אותם כבר אמממ..4 שנים נראה לי:p נו מאז שMother Earth יצא.. אגב, יש מצב שכבר הייתי בפורום אבל הזיכרון שלי קצר, וכנראה לא רשמתי הרבהXDD

למעלה