אני חוזרת מחר לעבודה

sipor

New member
רוצה לשלוח הרבה הצלחה ל- wieci

מחר מתחילה עבודה אחרי כמעט 5 חודשים !!!! שיעבור בכייף ובקלות..

wieci

New member
אני חוזרת מחר לעבודה ../images/Emo12.gif

וואו, אני לא מאמינה שככה מהר עברה לה חצי שנה
מחר אני חוזרת לעבוד במשרה מלאה+ ואני פשוט משקשקת. איך אני אסתדר? מה יהיה עם ניצן? מה יהיה עם זמן להסתובבויות/חברות/קניות.... זמן להיות אני עצמי? אני בטוחה שבסוף אני אסתדר, הרי כולם מסתדרים, אבל עד הבסוף הזה, נראה לי שאני אתפגר (גם ככה ניצן לא נותנת לנו לישון בלילות). וחוצמזה, ניצן הולכת לחמתי, ואני מאוד מקווה שזה יתגלה כסידור טוב לניצן וסביר לי, כי אחרת עומד להיות חם ועצבני במשפחת מאיר הצעירה... טוב, אני הולכת להכין תיק למחר ולבחור בגדים (חשוב מאוד, לא?) טיפול פנים, פדיקור ומניקור כבר עשיתי השבוע, אז אני מוכנה פיזית. נקווה שגם נפשית. שבוע טוב לכולן ושיסתיים מהר!!!

משוש30

New member
בהצלחה!! ../images/Emo24.gif

קודם כל איזה יופי שהצלחת להיות עם ניצן חצי שנה! גם זה שהיא עוברת לסבתא זה אחלה. ואני מאמינה שיהיה לך גם כיף לחזור לעבודה אחרי חצי שנה. פתאום יש לך יותר זמן לעצמך ולהסתובבות עם "גדולים"...יש יתרונות

lulyK

New member
בהצלחה מחר

מסביב אני רואה המון נשים שמצליחות, אז מאחלת לך שתמהרי לראות את הצדדים הטובים

אפרת12

New member
וואו איזה הכנות ../images/Emo13.gif

הפיזיות, אני מתכוונת... כל הכבוד
שיהיה
לך ולניצן

sipor

New member
היי לא ראיתי ופתחתי הודעה חדשה ../images/Emo4.gif

בכל מקרה מתוקה שלי יהיה בסדר.. את תרוצי הבייתה בסוף היום מלאת חוויות וגם מתגעגת מאוד ועם יותר אהבה וסבלנות לניצן, תאמיני לי.. זה יום בהחלט מרגש חוזרים לשיגרה, אפשר לסגור עוד פרק של הריון ולידה וחופשת לידה.. מחזיקה אצבעות.. ותעדכני.!

המון הצלחה בחזרה לעבודה ../images/Emo24.gif

מאוד מבינה את הפחד שלך (אני שנה וחצי עם רועי בבית ועוד לא חזרתי לעבודה ואני באמת מפחדת מהרגע שזה יקרה..). אל תשכחי באמת למצוא את הזמן גם לעצמך כי זה מאווד חשוב. ולגבי זה שניצן תיהיה עם חמתך - אני חושבת שיהיה לה כיף לבלות קצת זמן עם סבתא ובכל מקרה את יכולה לעשות "תאום ציפיות" ולהגיד לחמתך מה הכי חשוב לך לגבי הילדה (למשל - טיול בבוקר, אוכל מסוים וכו'.) וכך למנוע ויכוחים עתידיים. מאחלת לך לילות שקטים וחזרה מהנה לעבודה.

עינבלית

New member
../images/Emo20.gifבהצלחה לweici ביום ה1 לעבודה

ו
בהצלחה לחמות ולניצן יחד
שיעבור היום מהר מהר ושיזרום בכייף
שולחת לך הרבה
ים וחושבת עלייך ספרי-פרטי והדגימי- איך את מרגישה? איך היה לניצן? שבוע מצויין לכוווולן

אפשר לאחל בהצלחה גם עכשיו???

פספסתי אתמול. אני מקווה שהבוקר התחיל טוב ומקווה שהחזרה לעבודה התחילה בקלות ושלניצן יהיה טוב אצל חמותך.

sipor

New member
נו איך ?

נסיתי לשאול את הבוס שלך.. מה שלומך היום.. לא ממש ענה לי.. נו.. איך היה ? מה שלומך ?

wieci

New member
בטח כי שאלתי אותו על הבונוס...

וחוצמזה, אין לו מושג שאנחנו מצ'וטטות ...

wieci

New member
../images/Emo41.gifעדכון../images/Emo41.gif

קודם כל, תודה לכולכן על העידודים. להפתעתי היה הרבה יותר טוב משחשבתי. ההתחלה היתה קצת קשה, בבוקר לא היה לי חשק להיפרד מניצן וכשהתקרבתי לעבודה היו לי פרפרים בבטן, בכל זאת לא הייתי חצי שנה.. קיבלו אותי יפה ובשמחה (נו בטח, חסר לנו כח אדם..) והתחלתי את היום. לחמתי צלצלתי רק 3 פעמים, ולאיתי שיצלצל לאמא שלו לברר מה שלומה עוד 3 ובשתיים וחצי החלטתי שמספיק להיום והלכתי הביתה. היה לי ממש כיף להתלבש יפה, להתאפר קצת, לדבר עם אנשים שהתגובות שלהם זה במילים, וממש היה לי כיף קצת להפעיל את המוח (מה שנשאר ממנו אחרי הלידה...). בקיצור, נראה לי שבדיוק הגיע זמני כבר לחזור לעבודה, וזה יהיה בסדר.

../images/Emo45.gif יישר כח. מעכשיו זה רק הולך

ונעשה קל יותר (ככה אני מקווה גם בשבילי).

sipor

New member
יופי !!!

כל ההתחלות קשות... אבל נראה לי שאת בדרך הנכונה.. ועד שתיים וחצי.. מה היה קורה אם ביום ראשון היית יוצאת קצת יותר מוקדם מהנדרש? וחוץ מזה אני אתקשר אליך מחר על הבוקר.. אם אני לא אשכח, השכל מאז הלידה לא ממש מתפקד.. אני מרגישה את זה טוב טוב בעבודה!!!

למעלה