אני חוזרת מחר לעבוד):

get well

New member
אה../images/Emo35.gif מה../images/Emo35.gif מו../images/Emo35.gif מי../images/Emo35.gif

וברוכה הבאה לפורום!!!

אה,שכחתי שאני עם השם של אחותי

(יש לי איזו בעיה במחשב עם השמות משתמש)אבל כתבתי פה פעם שאני עובדת באיזה קפה גדול ומגעיל בי-ם,אני רק חושבת מה יהיה שם היום בערב- מיליון אנשים,בגלל חוצות העיר, ובהתאמה-מיליון מלצרים כך שכל אחד יקבל שולחן אחד וכל הזמן ניתקע אחד בשני עם המגשים והכל...

או.קיי,זה ממש מרתיח!!! ../images/Emo46.gif

בסדר,אז התבאסתי מלחזור לעבוד,אבל זה היה מיוזמתי כך שמה שעשו לי שם ממש משפיל ומגעיל:נסעתי עד העיר,שילמתי על חנייה ונכנסתי לעבודה. האחראי משמרת הדביל עשה ישר פרצוף ושאל מי החזיר אותי,הסברתי לו שלא פיטרו אותי ושפשוט הייתי עסוקה עם הלימודים,הדביל ראה שמהכיוון הזה לא תבוא לו הישועה והלך לכיוון הצפוי של: "אני לא צריך אותך,שוב אמין שם לי יותר מדי מלצריות ערב" כמעט קניתי את התרוץ הזה עד שהגיעו 5 מלצריות ערב והוא הכניס את כולן מלבדי-עכשיו ממש נעלבתי והתחלתי לצעוק עליו שזו כבר ממש הפלייה ואז,בלי להסתכל עליי הוא הצביע על המחשב ואמר"כנסי" וכאן הגיע שיא ההשפלה-לא הופעתי במחשב. מאחר ולדביל אין גישה למחשבים ובעלי בית הקפה לא היו נאלצתי לקפל את עצמי,לעשות יוטרן מול כל המלצריות וללכת להחליף את המדים המכוערים ומחר אני צריכה ללכת לאמין שיסדר את זה... טוב,לפחות כך יצא לי לראות את שודדי הקאריביים

champ

New member
לא הופעת במחשב?

אז מה?! אי אפשר לרשום את שעות העבודה וכו' על דף נייר ולדאוג להעבירם למחרת בבוקר למחשב? טוב מילא.. בהצלחה מחר (היום)!

המחשב זה לא לחישוב השעות אלא...

בכדי לעשות את כל העבודה-פתיחת שולחנות,הזמנות,חישוב עודף...אי אפשר לעבוד בלי זה כי הם לא ידעו מה נכנס אליהם...אני לא עובדת לפי שעה

למעלה