אני חוזרת עכשיו מאסיפת הורים

סוג ב

New member
אני חוזרת עכשיו מאסיפת הורים../images/Emo131.gif

ווואלה, קיבלתי רק פידבקים חיוביים
אבל אני חייבת לציין שאני שונאת את התחפושת שאני מגיעה איתה לביה"ס
מילא החצאית, אבל כיסוי ראש?
אני יושבת שם עם קבוצת אמהות שדנות על ישיבות לילדים ואני נרדמת
אני כ"כ לא שייכת לשם
אם הן רק היו יודעות שיושבת לידן אפיקורסית ועם הארצית, הן היו נלחמות שילדיהם לא ישבו ליד ילדיי
אבל הילדים שלי באמת צדיקים וטוהרים, מה הם אשמים שהם נולדו לאם לא מאמינה?
טוב, את הכיסוי הורדתי איך שיצאתי מהבית ספר, עליתי לבית, רצתי למחשב ובאתי לחפש כאן נחמה

מירי1982

New member
מה לא עושים בשביל טובת הילדים../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך על המסירות ללא פשרות לילדים.

כל הכבוד לך.

ואני חושבת שכששומעים דברים טובים על הילדים אז זה מכפר קצת על ההרגשה.

גנדרן

New member
אז מה הבעיה?

באמת לא נורא, אני מניח שבבית הספר של ילדייך אין בעיה רצינית של אלכוהול שהילדים שותים בהפסקה, וגם לא סמים(לכי תראי מה קורה בתיכונים חילוניים, יש לי חברים שעובדים בהוראה כמורים מקצועיים, והם מזועזעים ממה שקורה שם) וחוץ מזה אני מניח שהנשים אתם ישבת, יסכימו שעדיף שילדייך(הם שלומדים שם אל תשכחי) יהיו בידיים טובות. החינוך הממ"ד היום מצויין ברוב המקומות, וגם התיכוני, רמה טובה ודרך ארץ למורים.(המורה הוא לא שטיח של התלמידים) וזה שווה כל שקל וכל מאמץ מי שמרוויח ובגדול זה רק ילדייך, וכשהם יגדלו יחליטו מה הם רוצים תעשי סקר בין הורים חילוניים יגידו לך שהמערכת הכללית(חילונית) חולה חולה מאוד בלי קשר לדת

גם לי זה קורה הרבה

גם אני יושב הרבה עם חברים מה זה חרדים חזקים וחושב לעצמי הרבה אם הם היו יודעים עם איזה כופר הם יושבים היו סוקלים אותי באבנים...וגם לי הרבה פעמים בא להקיא מהגועל של הסובבים אותי...ונקווה שגם לי יהיה הפורום לנוחם...

סוג ב

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

תודה כולם על החיזוקים... לשואלים, הם לא בממ"ד ולא בגיל הישיבות (תמצאו הורה שזה לא הנושא המעסיק מינקות) ובאמת החצי הכוס המלאה, שהם בבית ספר בלי אלימות ואלכוהול... הבעיה הלימודית תיפטר עוד כמה שנים, כשאני ישכנע אותם לעבור בגרויות.. סתם היה לי נחס ללכת מחופשת, העיקר שחזרתי מחוזקת..

סוגי את מדהימה אותי כל פעם מחדש

מברוק גדול מגיע לך על הפורום שפתחת ואני בתור ידיד נאמן מחזיק לך אצבעות ומגיע לך הרבה נשיקות לרוב אוהב אותך צוחקת ולא בוכה ...

למעלה