אני חוזרת עכשיו מהמוקד

אני חוזרת עכשיו מהמוקד../images/Emo7.gif

אחרי שמאתמול לא הרגשתי אותו זז בכלל, לא משנה כמה שוקולד אכלתי או איפה שכבתי או מה שעשיתי כלום הבטן רדומה אין תגובה בכלל, קמתי בבוקר עם לחץ בלב וניגשתי למוקד. לא יכול להיות הפעם הגעתי כבר לשבוע 25+2 כל הבדיקות תקינות למה שיקרה משהו אבל בכל זאת לאור ההיסטוריה ולאור העובדה שבדרך כלל הוא זז הרבה פתאום הוא נעלם לי - נבהלתי נורא. במוקד חיברו אותי למוניטור, שמעתי את הדופק ופתאום הוא התחיל לזוז הכל בסדר, הדופק, אין צירים, כמות מי שפיר מספקת בקיצור הפעם הזאת עד שהוא ייצא הרבה התקפי לב יהיו בדרך.

די, עשית גם לי התקף לב

אל תעשי את זה עוד פעם, שמעת?? בכל אופן - העיקר שזו הייתה אזעקת שווא... מקווה עבורך שזו הפעם האחרונה שאת נכנסת ללחץ בהריון הזה, ושהכל ימשך תקין ויגמר בהכי טוב שיש.
עתליה

סאלי33

New member
יו את לא נורמאלית ../images/Emo67.gif

הלב שלי נפל לתחתונים מהכותרת שבחרת...העיקר שהכל בסדר שרק ימשיך ככה טפו טפו טפו

Honey Annie

New member
לפני הטירוף

אכלת סוכרים, חיכית רבע שעה ושכבת כל הזמן על צד שמאל בלי לזוז לשניה? הנוהל הזה מציל אותי מהיסטריה כל פעם שאני מרגישה שהוא לא זז יותר מדי שעות.

תאמיני לי ניסיתי קודם הכל וברגיעה

אכלתי שוקולד - אבל העוברון שלי לא מגיב לשוקולד זה לא ממש מזיז לו, אבל אוכל סיני גורם לו להשתולל חבל על הזמן
חיכיתי 3 שעות אחרי השוקולד וכלום. אחר כך שכבתי על צד ימין וגם צד שמאל וכלום, אפילו שכבתי על הבטן כמו תמיד ואז הוא מודיע לי שלא נוח לו, וכלום. שכבתי על הגב הזזתי את הבטן דיברתי אליו ופשוט כלום. הוא היה ברוגז איתי משעה 5 אחה,צ ועד לשמונה בבוקר למחרת- אז כבר לא חיכיתי ונסעתי.

עשית לי התקף ../images/Emo23.gif

מה זה האייקון הזה? שמחה שהכל נגמר בשלום למרות הדרמה. טוב עשית שפנית למוקד ושמחה מאוד שהכל הסתבר ככלום.

למעלה